Emisiunea „Românii au talent”, suspendată de şefii Pro TV din cauza pandemiei de coronavirus

Din cauza crizei provocată de coronavirus, reprezentanții Pro Tv au anunțat că show-ul Românii au Talent va fi întrerupt o perioadă.

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 14:33
Emisiunea „Românii au talent”, suspendată de şefii Pro TV din cauza pandemiei de coronavirus

Pro Tv a comunicat că pentru difuzarea anumitor emisiuni este necesară implicarea mai multor angajați, iar acest lucru înseamnă expunerea în fața noului virus. De aceea, programul a ale să întrerupă filmările din această perioadă, potrivit Huff.ro.

Așadar, în locul show-ului de talente vor fi difuzate serialele Vlad și Las Fierbinți, și emisiunile Ce spun Românii, Pe bune?, Masked Singer România.

Citeşte şi: VIDEO Golden Buzz de excepţie! Siena a arătat un talent pur la Românii au Talent

Vedetele sunt izolate în casă alături de familiile lor

Pavel Bartoș a fost nevoit să își anuleze mai multe spectacole și filmări pentru luna în curs.

Nici dansatorul Mihai Petre nu a fost ferit de situația actuală. Acesta și-a închis temporar sala de dans și concursurile. Dar cu toate astea, vedetele continuă să-și păstreze optimismul și se bucură de momentele petrecute alături de familiile lor.

De pe 11 martie suntem acasă şi ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Avem norocul de o curte mică şi ieşim doar acolo. Avem multe activităţi împreună – de la bowling cu sticle cu apă numerotate şi până la exerciţii fizice, lansăm provocări diferite. Suntem foarte activi.”, a susținut Mihai Petre.

La rândul ei, Andra și Cătălin Măruță se află în autoizolare cu cei doi copii ai săi, David și Eva.

Un analist în politici publice a criticat dur postul de televiziune ProTV

Sorin Ioniţă, un expert în politici publice, a criticat postul de televiziune Protv pentru un moment difuzat vineri seara la Românii au Talent, în care Siena, o fetiţă de 10 ani a cântat operă în limba chineză, îmbrăcată într-un costum milităresc autentic din China.

Citeşte şi: ROMANII AU TALENT 3 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

Sorin Ioniţă a scris un mesaj pe contul său de Facebook unde critică PRO TV pentru că a permis ca o copilă de 10 ani să apară pe scenă într-o „uniformă iconică a fetelor din brigăzile de şoc ale tineretului maoist, folosite pentru agitaţie şi represiune în diverse momente”, după cum explică expertul în politici publice.

Tâmpenie incredibilă la Pro TV. Nu-i bula mea dar sheruieşte lumea această oroare: un copil de 10 ani în concurs muzical îmbrăcat (de părinţii ei; producători?) în uniforma gărzilor roşii ale lui Mao; iar nătărăii din juriu showbiz aplaudă. Emisiune kitsch, deci de mare audienţă.

E tot din categoria „să pupăm în fund China”, cum vă spuneam: devine un trend glamorizarea comunismului de Beijing, nu fără legătură cu actuala orientare revizionistă a liderului Xi, care s-a întors spre maoism şi încurajează asemenea reevaluări. Penetrează mai nou chiar şi în România, iată, unde maoismul n-a fost niciodată popular, nici măcar în anii ’70 – spre deosebire de Franţa, de exemplu.

Până la urmă, mai e aşa grav că Mazăre&son au defilat în uniforme Wehrmacht? Dăm liber la toate totalitarismele sec XX, acum şi în formă digitală? Pe când nişte copilaşi drăguţi în uniforme de Armata Roşie, cu Gheorghievskaia lenta în piept, să le dea premii Andra & Andi Moisescu şi alţi tipi fără discernământ din ProTV?

Mai plătim un CNA sau îl desfiinţăm ca inutil? Işi retrage vreo firmă reclamele de la ProTV, sau mergem înainte aşa?„, a scris Sorin Ioniţă pe contul său personal de Facebook.


loading...
Partenerii noștri