Emma de la Zu şi Tavi Colen s-au căsătorit în secret? Vedeta a apărut pe mână cu verigheta, la petrecerea de Anul Nou

Începutul de an 2024 vine cu anunţuri importante în showbiz. S-au anunţat bebeluşi, iar multe relaţii au trecut la pasul următor. După Scărlătescu şi Doina Teodoru, un al cuplu şi-a etalat inelul pe reţelele de socializare.

03 ian. 2024, 11:16
Emma de la Zu şi Tavi Colen s-au căsătorit în secret? Vedeta a apărut pe mână cu verigheta, la petrecerea de Anul Nou

Emma Ștefan este iubita lui Tavi Colen de 14 ani. Relația celor doi a rezistat în pofida diferenței impresionante de vârstă, căci ea este mai tânără cu 20 de ani decât fostul membru al trupei Talisman. Acum, cei doi par că au dus relaţia la un alt nivel, dovadă stă verigheta etalată ostentativ de Revelion.

„Dragostea vine, pleacă, vine, pleacă. O relaţie este precum o casă pe care trebuie să o îngrijeşti. Când nu te mai ocupi de casă şi de relaţie, atunci lucrurile îţi scapă de sub control”, spunea ea în trecut, într-un Live pe Instagram

Emma de la ZU avea 21 de ani atunci când s-a îndrăgostit de Tavi Colen, el deja artist mare, curtat de admiratoare. Au început amândoi de la zero și nimic nu i-a despărțit. Au depășit împreună toate greutățile și sunt fericiți deaproape 15 ani unul lângă celălalt. Chiar dacă nimeni nu credea în relația lor la început, deoarece este o diferență de vârstă între ei de 20 de ani, Emma de la ZU și Tavi Colen au demonstrat că se poate.

„Am luat-o amândoi de la zero (la începutul relației – n.r)! Stăteam într-o camera din casa noastră în care ploua, nu aveam încălzire, ne încălzeam la un calorifer electric. El plecase din trupa Talisman, nu mai avea nimic, eu nu aveam nimic și ne gândeam ce facem de aici în colo. Faptul că am stat acolo împreună a fost un plus. Nu lași un om când este jos, nu faci asta niciodată, nu poți să faci asta, stai acolo. Nu mai ieșeam în oraș pe la restaurante sau vacanțe pentru că aveam alte priorități.

Emma de la Zu, dezvăluiri despre problemele de la începutul relației cu Tavi Colen: „Este atât de frumos să spui că nu îți este bine”

Țin minte că atunci, în acea perioadă, un prieten de suflet pe care îl avem noi și acum, care ne-a și ajutat ne-a spus că nu poate să creadă că noi doi treceam prin așa ceva și nu am spus nimic. Este atât de frumos să spui că nu îți este bine’, a declarat Emma Ștefan în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin‘.

Emma de la ZU, alături de Tavi Colen după destrămarea Talisman

În urmă cu mai bine de 15 ani, Tavi Colen a părăsit trupa Talisman și a fost scandal mulți ani cu Alin Oprea, colegul său de trupă. Acum câteva luni, cântărețul a mărturisit că a trecut prin momente dificile atunci.

Cătălin Scărlătescu, surpriză de proporții pentru Doina Teodoru! Fanii celor doi sunt în extaz. ”Foarte frumos și inelul tău”


„Cu Talisman am avut primul milion de albume vândute de-odată, prima trupă cu stadioane umplută cu bilet. Nu e că nu mi-am mai dorit. Am dus-o foarte greu. Trebuie să faci anumite investiții ca să fii în prima linie ca artist, să își faci un studio, să plătești piese, să ai o trupă. Când am plecat de la Talisman mi s-a luat munca mea de-o viață.„, a spus Tavi Colen.

Emma de la ZU sau Emma Ștefan, așa cum se numește în viața de zi cu zi, este din Galați și are 35 de ani. Pe lângă cariera ei de cântăreață, a devenit cunoscută datorită matinalului de la Radio ZU. Aici lucrează ca asistent producător, împreună cu Mihai Morar și Daniel Buzdugan. A apărut și pe micile ecrane cu diferite ocazii. În emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a format o echipă pe cinste cu Sore.

Tavi Colen, despre Emma: „A învăţat să devină doamnă, copil zgubilitic fiind, câteodată mamă”

„Stau câteodată într-un colţ şi mă uit la făptura asta frumoasă, care pare firavă şi chiar nu mă prind de unde e atâta energie în ea. De unde atâta ambiţie şi voinţă de a reuşi şi cum naiba face să o iubească absolut toată lumea. O admiraţie de necuprins mă face să mă înclin în faţa ei văzând câte a reuşit în viaţă până acum şi mândria că a ales să stea lângă mine atâţia ani e de nedescris!

A învăţat să devină doamnă, copil zgubilitic fiind, câteodată mamă. A învăţat că a dărui e un har, a învăţat să cânte beton, dacă mă întrebaţi, deşi, aici, n-am lăudat-o ca să nu şi-o ia în cap. A învăţat să ţină o familie unită şi chiar şi o formaţie unită… Pentru toate astea îţi mulţumesc, te preţuiesc şi te iubesc! La mulţi ani, pipoţica mea!’, a scris de Tavi Colen pe rețelele de socializare, de ziua de naștere a iubitei lui, conform sursei citate anterior.