Cătălin Scărlătescu, surpriză de proporții pentru Doina Teodoru! Fanii celor doi sunt în extaz. ”Foarte frumos și inelul tău”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de trei ani și pare că nimeni și nimic nu îi va despărți. Recent, celebrul chef i-a făcut o surpriză iubitei sale care i-a surprins pe fanii de pe rețelele de socializare.

02 ian. 2024, 14:09
Cătălin Scărlătescu, surpriză de proporții pentru Doina Teodoru! Fanii celor doi sunt în extaz. ”Foarte frumos și inelul tău”

Cătălin Scărlătescu, surpriză de proporții pentru Doina Teodoru! Recent, Doina Teodoru a postat pe rețelele de socializare o fotografie din vacanța sa din Thailanda, unde și-a petrecut Crăciunul și Revelionul alături de iubitul său Cătălin Scărlătescu.

Citește și Cătălin Scărlătescu a comis-o în Vama Veche. Fanii l-au taxat dur: „Foarte urât ce ai făcut”

Cătălin Scărlătescu, surpriză de proporții pentru Doina Teodoru!

Postarea i-a surprins pe fanii lor din mediul online care bănuiesc că cei doi au dus relația la un alt nivel.

Ce le-a atras atenția internauților este faptul că în cea mai recentă fotografie postată de Doina Teodoru apare pe degetul inelar un inel cu diamant ce seamănă izbitor de mult cu unul de logodnă.

„Foarte frumoasă cănuța ta… Foarte frumos și inelul tău!”, i-a comentat un fan la postarea Doinei Teodoru.

Această remarcă a născut numeroase speculații în rândul fanilor care s-au întrebat dacă actrița ar fi fost cerută în căsătorie de către Cătălin Scărlătescu în timpul vacanței lor exotice.

Cu toate acestea, actrița nu a făcut vreo referire la o eventuală cerere în căsătorie.

Înaintea sărbătorilor, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru spuneau că nu sunt adepții petrecerilor în familie de Crăciun și Revelion și au anunțat că vor pleca în acest an în Asia, unde vor avea trei săptămâni de relaxare.

„De sărbători mergem în Asia, plecăm de undeva din Singapore și Dumnezeu știe unde vom ajunge. Avem 3 săptămâni să ne relaxăm! Au trecut destul de multe luni de la ultima vacanță. Ultima a fost în iulie. Pentru 2024 îmi doresc să duc la bun sfârșit ce am început anul acesta și să mă distrez”, a declarat Doina Teodoru.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu-și țin banii la comun

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu nonconformist. Și nu vorbim doar de vârstă, știind că chef-ul are 51 de ani iar partenera sa 34, ci și în ceea ce privește finanțele. La ei în cuplu banii nu sunt la comun, iar vacanțele în care pleacă împreună sunt achitate într-un mod inedit. Mai mult, Doina este cea care se ocupă de toate detaliile atunci când este vorba de concedii, astfel că Scărlătescu se poate considera un bărbat norocos.

„El este foarte comod și lasă toată organizarea pe umerii mei. Nu îi place să aleagă, să hotărească. Stă 100 de ani până alege o locație și atunci eu îmi pierd răbdarea și aleg eu unde mergem și ce facem. El decartează doar timpul lui lângă mine. Nu ne punem problema de bani, dacă punem jumate, jumate, un sfert sau trei sferturi. Pur și simplu ne hotărâm unde mergem. Banii noștri nu sunt la comun! Mai precis, plătește cine pune primul mâna pe portofel”, a declarat Doina Teodoru, în exclusivitate, pentru Playtech.

Citește și Cătălin Scărlătescu, detalii din viața intimă. Câte iubite a avut în ultimii 10 ani: „Niciodată nu am fost un mare gagicar”