Emma Răducanu a câștigat lozul cel mare. Cine este noul iubit miliardar al celebrei jucătoare de tenis

Emma Răducanu este una dintre cele mai îndrăgite jucătoare de tenis la nivel mondial, dar și imaginea globală a celebrei case de modă Dior. Iată cine este miliardarul care i-a furat inima.

24 mai 2023, 22:14
Emma Răducanu a câștigat lozul cel mare. Cine este noul iubit miliardar al celebrei jucătoare de tenis
Emma Răducanu a câștigat lozul cel mare. Cine este noul iubitul miliardar al celebrei jucătoare de tenis

În ultima perioadă, Emma Răducanu a lipsit de pe terenul de tenis, iar acest lucru se datorează faptului că a trecut printr-o triplă intervenție chirurgicală extrem de delicată, la mâini și la gleznă. Celebra jucătoare britanică nu va putea participa nici la Roland Garros, nici la Wimbledon, dat fiind că se va afla în perioada de recuerare. Totuși, frumoasa sportivă a călătorit în Mexic, pentru una dintre cele mai importante prezentări de modă din lume, respectiv Dior 2024 Cruise. Emma Răducanu este reprezentanta Dior la nivel global, pentru modă și frumusețe.

Citește și: Dana Budeanu dă de pământ cu Tudor Chirilă, după ce cântărețul de Vama Veche a uitat că a făcut campanie pro-Klaus Iohannis: „Voi sunteți cei mai vinovați, cei care v-ați tăvălit pe jos pentru Hohha și ‘guvernul meu’!”

Cu această ocazie, Emma a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare unele dintre momentele cheie ale excursiei ei. Aceasta a postat mai multe fotografii, iar în imagini au fost apărut chiar și prietenii jucătoarei de tenis de 20 de ani. Totuși, a fost o fotografie care a atras atenția în mod special internauților. Cu toate că Emma Răducanu a fost extrem de rezervată în ceea ce privește viața ei personală, aceasta a fost surprinsă aruncându-și priviri dulci Carlo Agostinelli.

Și Agostinelli a postat o serie de fotografii pe platformele sale de social-media, în care  tânărul apare în prezența de jucătoarei de tenis. Imaginile reflectă o apropiere incontestabilă între ei. Aceste imagini au creat extrem de multă vâlvă, din acest motiv au apărut speculații cu privire la o posibilă relație romantică, dintre cei doi.

Carlo Agostinelli este cunoscut ca fiind fiul Mathildei Favier, o personalitate importantă în industria modei, care ocupă poziția de șefă la Dior. Mathilde Favier se numără printre cele mai bogate femei din lume, datorită succesului remarcabil pe care l-a obținut în domeniul său.

Emma Răducanu operată recent. Stă departe de terenul de tenis

„Pot spune că ultimele 10 luni au fost foarte grele și am avut parte de mai multe accidentări la ambele mâini. Am încercat să țin durerea sub control și să joc așa în cea mai mare parte a acestui an. Am redus drastic numărul antrenamentelor, am avut multe săptămâni în care nu mă antrenam și mi-am scurtat sezonul trecut. Am sperat că se va vindeca, dar nu a fost suficient.

Voi avea o intervenție minoră la ambele mâini pentru a rezolva problema. Sunt dezamăgită să vă anunț că voi rata următoarele luni. În plus, voi avea o altă mică intervenție și la gleznă. Mă doare că voi rata turneele din această vară. Le mulțumesc fanilor care sunt alături de mine. Abia aștept să vă văd cât mai curând”, a scris Emma pe Instagram chiar înainte de intervențiile chirurgicale care o vor ține departe de cele mai importante turnee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ~ (@emmaraducanu)

Citește și: A murit Nelu Bălan, românul care a deținut unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din New York. Lista vedetelor care au trecut pragul localului este impresionantă