Emma Răducanu a devenit ambasador Dior: „Am fost onorată”

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a devenit ambasador Dior, informează CNN. Sportiva de 18 ani va reprezenta colecţiile de îmbrăcăminte pentru femei ale casei de mod şi produsele de îngrijire a pielii şi machiaj.

19 oct. 2021, 20:51
Emma Răducanu a devenit ambasador Dior: „Am fost onorată”
Emma Răducanu a devenit ambasador Dior

Emma Răducanu a devenit ambasador Dior. Înaintea anunţului de marţi, Răducanu a apărut, în septembrie, la premiera mondială a filmului James Bond „No Time to Die”, îmbrăcată într-o rochie în stil grecesc, realizată de directorul de creaţie al Casei Dior, Maria Grazia Chiuri, pentru colecţia Cruise 2022.

Citeşte şi: Emma Răducanu, mesaj în limba română înainte de participarea la Transylvania Open VIDEO

Emma Răducanu a devenit ambasador Dior

Tot luna trecută, la Met Gala, Răducanu a apărut într-o ţinută Chanel, înainte de a semna un contract cu Tiffany & Co, devenind ambasador al faimosului brand de bijuterii.

Acum, ea va lucra cu Churi şi cu Peter Philips, care conduc liniile de produse Dior pentru îngrijirea pielii şi machiaj.

Alte celebrităţi care au devenit de curând ambasadori ai mărcii franceze sunt vedeta K-pop Jisoo şi actriţa Yara Shahidi.

Într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei Vogue, Emma Răducanu a precizat cât de important a fost pentru ea evenimentul de pe covorul roşu.

A putea purta o rochie de genul acesta, realizată cu toată magia în atelierele Dior, a fost o experienţă unică. Broderia detaliată a fost excepţională şi am fost atât de onorată să particip la prima mea premieră de film în ea„, a spus sportiva, potrivit News.ro.