Emma Răducanu, învinsă la Indian Wells! Confruntarea cu Simona Halep se amână

Emma Răducanu (18 ani, locul 22 WTA) a fost eliminată de Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA) în turul 2 la Indian Wells, scor 2-6, 4-6.

09 oct. 2021, 08:40
Emma Răducanu, învinsă la Indian Wells! Confruntarea cu Simona Halep se amână

Deşi a intrat în direct în turul 2 al Indian Wells, Emma Răducanu a pierdut primul meci la competiţia desfăşurată în California

Aliaksandra Sasnovich, o jucătoare din Belarus fără vreun titlu WTA în palmares, a învins-o pe Emma Răducanu,  după o oră și 26 de minute de joc.

Emma Răducanu (dreapta), după ce a fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich | foto: captură video WTA

Meciul dintre Emma Răducanu şi Aliaksandra Sasnovich s-a terminat 2-6, 4-6, un scor care a dat peste cap cotele de la casele de pariu. Motivul: britanica era dată favorită clară înaintea meciului.

„Este foarte special, cred că cel mai bun turneu pentru mine, cu cea mai bună mâncare și cei mai mișto oameni. Am o companie frumoasă, mă bucur să joc aici. Ieri am mâncat o prăjitură cu ciocolată, a fost foarte bună!”, a spus Aliaksandra Sasnovich, după victoria cu Emma Răducanu.

Citeşte şi: Simona Halep, victorie la Indian Wells, prima după ce şi-a schimbat numele!

Emma Răducanu, învinsă la Indian Wells de Aliaksandra Sasnovich. Ratează duelul cu Simona Halep

Emma Răducanu a fost peste adversara sa la un singur capitol, cel al aşilor. Jucătoarea britanica cu tată român a reuşit doi aşi, în vreme ce Sasnovich doar unul. În schimb, Aliaksandra a înregistrat procentaje mai bune atât la serviciu cât și la retur.

În primul set, Sasnovich a reuşit două break-uri, făcând astfel diferenţa. Al doilea act a fost mai disputat, Emma reușind la rândul ei să facă break în două rânduri și chiar să conducă cu 4-2 la un moment dat. Din acel punct, însă, a pierdut patru gameuri consecutive și a cedat la prima minge de meci a Aliaksandrei, scrie Gazeta Sporturilor.

Simona Halep o întâlneşte pe Aliaksandra Sasnovich în turul 3 la Indian Wells

Astfel, Aliaksandra Sasnovich s-a calificat în turul 3 al Indian Wells, unde o va înfrunta pe Simona Halep. Fost lider WTA, Halep a învins-o pe Marta Kostyuk (19 ani, 48 WTA), scor 7-6(2), 6-1.

Potrivit sursei citate, Simona Halep și Sasnovich s-au întâlnit o singură dată, în 2019, în turul inaugural de la Wimbledon. Halep s-a impus atunci în minimum de seturi, 6-4, 7-5.

Citeşte şi: GERMANIA – ROMANIA 2-1. Gol superb Hagi, dar maşina germană îşi face treaba!