Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la întâlnirea cu regele Charles al III-lea. Cât a costat ținuta purtată de tenismenă

Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic. La întânirea cu regele, aceasta a purtat o rochie neagră extrem de simplă și de elgantă, însă costul ținutei nu a fost deloc unul de trecut cu vederea.

01 dec. 2022, 13:42

Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic. Rafinată, simplă și elegantă. Așa putem spune că și-a făcut apariția la întânirea cu regele  tenismena.

Cât a costat ținuta purtată de Emma Răducanu

Ambasadoare Dior, sportiva din Marea Britanie a optat pentru o rochie neagră, simplă, însă totodată foarte elegantă. Prețul rochiei a fost de 6.700 de euro. Întreg outfit-ul a costat  11575 de euro, o sumă deloc modică, pe care nu oricine și-o permite, mai ales după valul de scumpiri care tocmai s-a anunțat.

Emma Răducanu a primit titlul pentru serviciile deosebite aduse Marii Britanii în tenis. În anul 2021 Emma Răducanu a devenit prima jucătoare de tenis britanică   britanică învingătoare într-un turneu de Grand Slam, după mai bine de patru decenii.

„Este o mare onoare să primesc astăzi un MBE din partea Majestății Sale Regele”, a fot mesajul Emmei după întâlnirea cu Charles al III-lea.

Citește și : Cântăreața cu piese în topurile muzicale care vrea să-i ia locul Andreei Esca. După „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, acum visează la postul de prezentator de știri. „M-aș descurca fără probleme”

Emma Răducanu s-a născut în Canada, în Toronto. Mama tenismenei și tatăl acestia au emigrat în Marea Britanie atunci când aceasta avea doar doi ani. Sportiva a devenit imaginea mai multor companii importane după ce s-a încoronat campioană la US Open. Cu toate că nu a mai impresionat în 2022, sponsorii au continuat să roiască în jurul ei având parteneriate cu Dior, Porsche Nike, Wilson, Tiffany & Co., Evian, British Airways, Vodafone și HSBC Sport.

În 2021, laa câștigat primul său titlu de Grand Slam din carieră la US Open în cea de-a cincea apariție generală în circuitul major. Odată cu acest succes, Emma Răducanu bate numeroase recorduri: ea devine prima jucătoare de tenis (atât la masculin, cât și la feminin) care a reușit să câștige un Grand Slam venind din calificări, dar și  cea mai tânără jucătoare de tenis care a câștigat un Grand Slam de la Maria Șarapova.

Citește și : Adda, acuzații dure la adresa lui CRBL. A fost umilită: „Nu m-a lăsat să urc pe scenă, mi-a spus să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal”