Cântăreața cu piese în topurile muzicale care vrea să-i ia locul Andreei Esca. După „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, acum visează la postul de prezentator de știri. „M-aș descurca fără probleme”

Ami are succes pe plan muzical și a reușit să câștige simpatia multora datorită pieselor și a vocii sale calde. Cu toate acestea, cântăreața și-ar dori și un post de prezentatoare.

01 dec. 2022, 10:47
Cântăreața cu piese în topurile muzicale care vrea să-i ia locul Andreei Esca. După „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, acum visează la postul de prezentator de știri. „M-aș descurca fără probleme”

Ami are succes pe plan muzical și a reușit să câștige simpatia multora datorită pieselor și a vocii sale calde. Chiar dacă muzica este marea ei iubire, Ami visa în copilărie să fie prezentatoare de șriri.

Ami își dorea să devină prezentatoare

Chiar dacă timpul a trecut, iar muzica a rămas pasiunea ei, nu ar spune nici acum nu unui job de prezentatoare. Ba mai mult, aceasta spune că ar vrea să-i ia locul Andreei Esca.

”Mi-ar plăcea să îi iau locul Andreei Esca. Când eram mică îmi făcusem propriul pupitru de știri, improvizasem chiar și un prompter pe spătarul unui scaun și mă credeam în direct la TV. Și mama mea a prezentat știrile la un post de televiziune local din Baia Mare, și poate și de aici această atracție. Între timp, am urmat și cursurile unei școli de televiziune și cel mai mult îmi plăcea să prezint știrile. Chiar pot spune că am puțină experiență în domeniu, mai ales că licența mi-am dat-o pe știri sportive. Deci, m-aș descurca fără probleme la orice grup informativ de știri”, a declarat Ami, pentru Libertatea. 

Citește și : Ce a pățit Theo Rose după ce un fan i-a cerut un autograf: „Am ieșit afară, că-mi venea să vomit, iar la ușă era un băiat”

Cântăreața nu își dorește momentan o relație

Pentru Ami cea mai bună terapie este muzica. În momentul de față nu își dorește o relație.

”Sunt într-o perioadă a vieții mele în care nu-mi doresc o relație. Mi-am dorit timp cu mine și pentru mine, să fiu liberă. Atunci când consider că nu pot da totul într-o relație, nu mă implic. Sunt fericită și împăcată cu mine acum în felul ăsta și simt nevoia să mă focusez pe alte lucruri până când o să vreau ca cineva să intre în viața mea”, a povestit aceasta recent pentru viva.

Este foarte discretă cu viața ei personală, însă în trecut cântăreața a avut o relație de cinci ani și recunoaște că nu s-a vindecat chiar atât de ușor.

”A fost nevoie de ceva timp până m-am vindecat. Până când fostul meu iubit nu și-a găsit o altă jumătate, nici eu n-am reușit să mă desprind total și să mă atașez din nou. A fost o separare de comun acord și am acceptat că ne era mai bine unul fără celălalt în acel moment”, a mai menționat aceasta pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Cristina Șișcanu a dezvăluit unde va face Crăciunul. Soția lui Mădălin Ionescu ține la tradiții