Emma Răducanu, criticată de antrenorul naţionalei engleze de rugby. Fanii au reacţionat: Ce comentariu ridicol 

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a fost criticată de Eddie Jones, antrenorul reprezentativei de rugby a Angliei, care consideră că jucătoarea tenis se bucură de prea mare publicitate deşi nu a apucat să dispute prea multe meciuri.

08 nov. 2021, 15:39
Emma Răducanu, criticată de antrenorul naţionalei engleze de rugby. Fanii au reacţionat: Ce comentariu ridicol 

Tehnicianului australian în vâstă de 61 de ani vorbea despre noua „perlă” a rugbiului englez, Marcus Smith, 22 de ani, despre care spunea că riscă să fie distras de „agitaţia” din jurul lui, la fel ca tânăra jucătoare de tenis Emma Răducanu, participantă la mai multe evenimente mondene după evoluţia de la Wimbledon şi US Open.

„Cel mai important lucru pentru jucătorii tineri sunt distragerile. Distragerile pot fi expunerea pe care o primesc în mass-media, laudele şi criticile pe care le primesc, grupurile de agenţi care îl văd pe acest tip ca pe următoarea mare lovitură. Există un motiv pentru care fata care a câştigat US Open nu s-a descurcat atât de bine după aceea. Pe ce ai văzut-o? Pe prima pagină a Vogue, pe prima pagină a Harper’s Bazaar şi pe altele, purtând haine Christian Dior. El este echilibrat, dar toţi încep aşa. Nimeni nu începe fără să fie cu picioarele pe pământ sau nu intră în echipă sau nu câştigă un US Open. Dar există această inundaţie de distrageri care vin şi te fac să nu fii cu picioarele pe pământ”, a spus Eddie Jones, potrivit ruck.co.uk.

Citeşte şi: Simona Halep a ieşit din Top 20 WTA după mai mult de opt ani. Pe ce loc a urcat Emma Răducanu

Fanii au sărit imediat în apărarea jucătoarei de tenis. „Ce comentariu ridicol”, a scris un utlizator pe reţelele de socializare.

„Emma Răducanu, o elevă care trece de la locul 343 în clasamentul mondial la 21, a ajuns în sferturile de finală la ultima competiţie la care a participat, în timp ce a jucat doar câteva turnee în circuit. A câştigat chiar primul ei grand slam înainte chiar de a câştiga în circuitul WTA. Comentarii urâte despre un adolescent de succes”, a spus un alt fan furios despre Emma Răducanu.

Citeşte şi: Emma Răducanu, discurs impresionant în română după primul meci la Transylvania Open. „Îmi place România foarte mult. Cred că sunt acasă aici!” VIDEO