Emma Răducanu, discurs impresionant în română după primul meci la Transylvania Open. „Îmi place România foarte mult. Cred că sunt acasă aici!” VIDEO

Emma Răducanu a făcut eforturi şi a vorbit în română la interviul de după meciul cu Polona Herzog, scor 4-6 7-5, 6-1, din primul tur la Transylvania Open, deşi protocolul prevede ca la interviul de pe teren să se vorbească în limba engleză.

26 oct. 2021, 23:22
Emma Răducanu, discurs impresionant în română după primul meci la Transylvania Open. „Îmi place România foarte mult. Cred că sunt acasă aici!” VIDEO

Emma Răducanu, discurs în română după primul meci la Transylvania Open. Emma Răducanu a făcut eforturi şi a vorbit în română la interviul de după meciul cu Polona Herzog, scor 4-6 7-5, 6-1, din primul tur la Transylvania Open, deşi protocolul prevede ca la interviul de pe teren să se vorbească în limba engleză.

Emma Răducanu, discurs în română după primul meci la Transylvania Open

Emma Răducanu nu vorbeşte foarte bine limba română, dar promite că va mai învăţa dacă va mai sta în România. „Dacă nu mai pot, schimb în engleză. Astăzi a fost un meci foarte dificil, ea a fost foarte tare, dar eu cred că nu am jucat atât de bine, dar am câştigat. Am multă bucurie acum. Vreau să mulţumesc foarte mult, este un turneu foarte bine organizat şi mie îmi place România foarte mult. Cred că sunt acasă aici”, a spus Emma Răducanu.

Emma Răducanu a obţinut la Cluj prima victorie după succesul de la US Open. Discurs fabulos în limba română, la finalul meciului VIDEO

Întrebată despre mâncarea preferată, britanica născută în Canada cu tată român şi mamă din China a spus: „Trebuie să fie ciorbă de perişoare, dar aici am mâncat de legume şi mai aştept un pic şi pe urmă mănânc un pic de sarmale. Şi mămăliga este foarte bună. Şi papanaşi. Înseamnă mult pentru mine să joc în ţara tatălui meu, am amintiri foarte frumoase din ţară şi mă bucur foarte mult că am ocazia să joc aici. Mulţumesc pentru susţinerea de astăzi şi din această săptămână. Vreau să spun că mi-e un pic ruşine să vorbesc în limba română, dar dacă mai stau aici un pic pot să fiu mai bună”.

Emma Răducanu, 23 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open de la Cluj-Napoca. În faza următoare, va juca împotriva Anei Bogdan.