Emma Răducanu face reclamă la Porsche, dar conduce o Dacia Sandero

Fosta câștigătoare a turneului de la US Open a avut, în ultima perioadă, rezultate sub aşteptări. Cu toate astea, a încheiat mai multe contracte de imagine, printre care şi cu Porsche. Cu toate astea, tenismena cu origini româneşti conduce o maşină românească.

22 iun. 2022, 13:30

Emma Răducanu conduce o maşină românească, mai exact o Dacia Sandero veche de cinci ani.

Ce maşină conduce Emma Răducanu

Tenismena a atras atenția marilor branduri după ce a reușit să câștige primul său turneu de Grand Slam la doar 19 ani – US Open 2021. Ea a semnat contracte de imagine cu Evian, British Airways, Dior și Vodafone. la începutul acestui an, a devenit ambasador al brandului nemţesc Porsche.

Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche. Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor„, a scris Emma Răducanu, pe contul său de Instagram.

Citeste si David Popovici dezvăluie ce a făcut cu prima sa medalie la Mondiale: „Este în siguranţă. Este dovada că sportul românesc poate aduce un campion mondial”

Emma Răducanu a câștigat în doar câteva luni cât Simona Halep în toată cariera din contractele de imagine

Presa britanică a raportat că în contul companiei sale, Harbour 6 Limited, au intrat peste 12 milioane de lire sterline. Aceștia sunt doar banii din contractele de imagine, fără să punem la socoteală câștigurile din tenis.

Sumele fabuloase încasate de Emma Răducanu au atras la scurt timp și critici, însă tenismena de 19 ani le-a dat imediat replica răutăcioșilor.

Poate mă vedeți în presă și pe rețelele sociale, semnând doar contracte și cred că nu este realitatea, deoarece petrec cinci-șase ore pe zi în antrenamente, stau la club 12 ore zilnic”, a declarat Emma Răducanu. „Imediat se spune că nu mă concentrez pe tenis. Cred că nu este corect, dar m-am obișnuit și devin treptat mai puțin sensibilă la asemenea opinii. Zilele petrecute cu sponsorii sunt numărate, sunt trei-patru pe trimestru, deci nu este prea mult”, a continuat ea.

Citeste si Eduard Novak a scos formularea „toate inimile României” din mesajul în maghiară transmis lui David Popovici. Prima explicaţie

În comparație cu Simona Halep, Emma Răducanu a câștigat în doar câteva luni cât a primit românca din contractele de imagine în toată cariera. În anii 2013 și 2014, când a ajuns în top 10 WTA şi a jucat o primă finală de Mare Şlem, Halep a atras contracte de publicitate importante. A semnat primul contract în aprilie 2014, cu Adidas, și atunci lua circa un milion de dolari pe an. În 2015 era în topul celor mai bine plătite sportive din lume. Lua 1.500.000 de dolari din contractele de imagine, fără a intra la socoteală banii câștigați din turneele de tenis.