Emma Răducanu, în cursa pentru personalitatea sportivă a anului 2021. Are nevoie de voturile românilor! Unde o poţi vota

Emma Răducanu, câştigătoarea US Open, a fost inclusă pe lista scurtă a nominalizărilor pentru titlul de personalitatea sportivă a anului 2021 în Marea Britanie, acordat de BBC.

13 dec. 2021, 13:32
Emma Răducanu, în cursa pentru personalitatea sportivă a anului 2021. Are nevoie de voturile românilor! Unde o poţi vota

Emma Răducanu, în cursa pentru personalitatea sportivă a anului 2021. Alături de sportiva cu origine române au mai fost nominalizaţi Tom Daley, campion olimpic la sărituri în apă, boxerul Tyson Fury, care l-a învins prin KO pe americanul Deontay Wilder şi şi-a păstrat centura WBC, înotătorul Adam Peaty, campion olimpic, fotbalistul Raheem Sterling (Manchester City) şi sportiva paralimpică Dame Sarah Storey, trimplă campioană la Tokyo.

Emma Răducanu, în cursa pentru personalitatea sportivă a anului 2021

Votarea va fi deschisă în timpul transmisiunii BBC One de duminică, de la Media City din Salford. Publicul poate vota telefonic sau online în timpul show-ului, pentru premiul principal, detaliile complete fiind anunţate în timpul emisiunii. Alte premii care vor fi anunţate includ tânărul anului, echipa şi antrenorul anului, cel mai bun sportiv al anului (pe plan internaţional), realizarea vieţii şi eroul necunoscut. Gary Lineker, Clare Balding, Gabby Logan şi Alex Scott vor prezenta cea de-a 68-a ediţie a premiilor.

Emma Răducanu, desemnată sportiva anului la British Sports Awards. Ce trofeu a mai primit

Detalii despre cum şi unde poţi vota, AICI.

Emma Răducanu a fost desemnată deja sportiva anului la British Sports Awards. Adolescenta care a făcut senzaţie în 2021 în sportul alb a întrecut-o pe ciclista olimpică Laura Kenny (locul 2) şi pe sportiva paralimpică Dame Sarah Storey (locul 3).