Emma Răducanu, pictorial spectaculos în revista Vogue. Cum a pozat sportiva de origine română

Emma Răducanu a realizat un pictorial spectaculos în revista Vogue din Marea Britanie. La doar 18 ani, sportiva a reuşit să impresioneze la US Open, acolo unde a cucerit trofeul. Emma este personajul principal al numărului din octombrie.

18 sept. 2021, 16:22
Emma Răducanu, pictorial spectaculos în revista Vogue. Cum a pozat sportiva de origine română
Emma Răducanu, pictorial spectaculos în revista Vogue

Emma Răducanu, pictorial spectaculos în revista Vogue. Sportiva de origine română apare în diferite ipostaze, fie îmbrăcată în rochii deosebite, fie în echipamente de tenis excentrice.

Citeşte şi: Emma Răducanu, adolescenta din spatele campioanei. Detalii intime despre viața personală: „Trebuie să lucrez la acest capitol”

Emma Răducanu, pictorial spectaculos în revista Vogue

Sportiva născută din tată român și mamă chinezoaică, ce reprezintă Marea Britanie, poate fi văzută într-un pictorial inedit în revista Vogue din țara ei adoptivă.

Wiacek consideră că ”nu există limite” pentru Răducanu, ”deoarece orice brand occidental care vrea să câştige piaţa chineză o va dori ca ambasador”.

Expertul se aşteaptă la creşteri ale contractelor britanicei cu Nike şi alţi sponsori, care să-i aducă circa 10 milioane de dolari în următorii doi ani.

Originile sale chineze, din estul Europei, dar şi britanice o pune într-o stratosferă diferită faţă de alţi sportivi. Am văzut cum se discută că este o sportivă cu potenţial de un miliard de dolari, însă mai e cale lungă până acolo.

Se bazează pe consistenţă, însă în următoarele 12 luni cred că 5 milioane de dolari este un număr realist. În cele din urmă, barometrul pentru succesul său comercial va depinde de cât de mult succes va avea pe terenul de tenis”, a concluzionat Wiacek.

Emma Răducanu a început să joace tenis la vârsta de cinci ani la Academia de tenis Bromley și a fost elevă la Newstead Wood School, o școală din burgul Bromley. Federația Britanică de tenis (LTA) a început să investească în cariera Emmei și, prin urmare, șansele ca ea să-și mai schimbe naționalitatea au devenit aproape nule.

Citeşte Emma Răducanu a făcut furori pe covorul roșu la gala celui mai prestigios eveniment de modă din lume