Emma Răducanu ratează întâlnirea cu Simona Halep. A fost spulberată de Marta Kostyuk în „sferturi” la Transylvania Open

Emma Răducanu (Marea Britanie), locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, vineri, cu 6-2, 6-1, de Marta Kostiuk din Ucraina, locul 55 WTA şi cap de serie numărul 6, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open de la Cluj Napoca.

29 oct. 2021, 20:40
Emma Răducanu ratează întâlnirea cu Simona Halep. A fost spulberată de Marta Kostyuk în „sferturi” la Transylvania Open

Emma Răducanu ratează întâlnirea cu Simona Halep. A fost spulberată de Marta Kostyuk în „sferturi” la Transylvania Open. Emma Răducanu (Marea Britanie), locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, vineri, cu 6-2, 6-1, de Marta Kostiuk din Ucraina, locul 55 WTA şi cap de serie numărul 6, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open de la Cluj Napoca.

Emma Răducanu ratează întâlnirea cu Simona Halep

Marta Kostyuk va evolua în penultimul act cu Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1. Cele două jucătoare s-au întâlnit de curând, la Indian Wells, în turul al doilea, când românca s-a impus cu scorul de 7-6, 6-1. În cealaltă semifinală se vor întâlni Anett Kontaveit din Estonia, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 2, şi suedeza Rebecca Peterson, locul 99 WTA.

Simona Halep a învins-o pe Jaqueline Cristan în sferturile de finală la Transylvania Open

Simona Halep, principala favorită, va evolua, sâmbătă, nu mai devreme de ora 17:00, în a doua semifinală de la Transylvania Open, cu Marta Kostyuk. Primul meci al zilei, de la ora 13:00, se joacă în proba de dublu, semifinale, între perechea Irina Begu / Andreea Mitu şi Irina Bara / Ekaterine Gorgodze (România/Georgia). Prima  semifinală de vineri, dintre Rebecca Peterson şi Anett Kontaveit, va avea loc nu mai devreme de ora 15:00.