Simona Halep a învins-o pe Jaqueline Cristian în sferturile de finală la Transylvania Open

Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open de la Cluj-Napoca, după ce a învins-o cu 6-1, 6-1 pe Jaqueline Cristian, locul 105 WTA, beneficiară a unui wildcard.

29 oct. 2021, 19:29
Simona Halep a învins-o pe Jaqueline Cristian în sferturile de finală la Transylvania Open

Simona Halep a învins-o pe Jaqueline Cristan în sferturile de finală ale Transylvania Open. Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open de la Cluj-Napoca, după ce a învins-o cu 6-1, 6-1 pe Jaqueline Cristian, locul 105 WTA, beneficiară a unui wildcard.

Simona Halep a învins-o pe Jaqueline Cristan în sferturile de finală la Transylvania Open

Simona Halep va evolua în penultimul act cu jucătoarea britanică Emma Răducanu, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3, sau cu Marta Kostiuk din Ucraina, locul 55 WTA şi cap de serie numărul 6. Meciul dintre cele două urma să se desfăşoare pe terenul central de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Simona Halep, probleme medicale la Cluj-Napoca. „Mi s-a blocat spatele!”

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 10.100 dolari şi cu 110 puncte WTA. Jucătoarele eliminate în sferturile de finală primesc un premiu de 5.800 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Simona Halep a avut nevoie de time out medical la meciul de joi cu Varvara Graceva, deoarece i s-a blocat spatele! „Mi s-a blocat spatele, durerea este mare şi nu prea poţi să te apleci. Este bine că am câştigat acest meci, nu ştiu cum, dar este o victorie bună. Uneori chiar dacă este dureros trebuie să continui. Am simţit că fiind acasă trebuie să lupt mai mult”, a spus Simona Halep.