Emma Răducanu se umple de bani! A semnat cu încă un brand celebru FOTO

Emma Răducanu, câştigătoare a US Open 2021, a anunţat că a devenit ambasador global al British Airways. Tot în acest an, britanica a devenit ambasador al altor firme de top, precum Dior, Evian și Tifanny.

21 dec. 2021, 19:39
Emma Răducanu se umple de bani! A semnat cu încă un brand celebru FOTO

Emma Răducanu se umple de bani! Succesul de la US Open i-a garantat Emmei Răducanu faima și toate beneficiile ce vin odată cu acest statut. Sportiva este asaltată de cereri pentru a deveni imaginea unor firme celebre.

Emma Răducanu se umple de bani! A semnat cu încă un brand celebru FOTO

Ultima societate care a intrat pe lista marilor branduri care au semnat un contract cu Emma Răducanu este compania aeriană British Airways. Emma Răducanu a devenit ambasador global al acestei companii și s-a urcat la manșa unui avion!

Emma Răducanu, desemnată „Personalitatea sportivă a anului 2021” în Marea Britanie

„Sunt încântată să mă alătur familiei @british_airways ca un ambasador global. Compania aeriană a fost deja parte la un moment special pentru mine, după ce m-a adus acasă de la US Open. Abia aştept să lucrez cu un brand istoric la proiecte interesante”, a scris Emma Răducanu pe Instagram, lângă o imagine în care se află în costum de pilot la comanda unui avion.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emma (@emmaraducanu)

Duminică, Emma Răducanu a fost desemnată personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie. Emma Răducanu, 19 ani, a început acest sezon pe locul 343 mondial şi îl termină în Top 20, după două performanţe excepţionale, calificarea în „optimi” la Wimbledon şi câştigarea US Open, fiind prima jucătoare care obţine trofeul la un Grand Slam după ce a jucat în calificări!