Clipe grele pentru regina muzicii pop. Madonna, în doliu după ce fratele ei mai mare a murit

Madonna este în doliu după moartea fratelui ei mai mare cu care nu s-a înțeles și nu a vorbit zeci de ani de zile, chiar dacă l-a ajutat din umbră

27 feb. 2023, 10:15
Clipe grele pentru regina muzicii pop. Madonna, în doliu după ce fratele ei mai mare a murit
Madonna, în doliu, după ce fratele ei mai mare a murit

Madonna este în doliu! Fratele ei mai mare, Anthony Ciccone, a încetat din viață la vârsta de 66 de ani. Se pare că acesta locuia în Michigan la momentul decesului.

Cel care a făcut anunțul a fost muzicianul Hoe Henry, care este căsătorit cu Melanie Ciccone, sora Madonnei.

„Cumnatul meu, Antonhy Gerard Ciccone, a părăsit acest pământ aseară. Îl cunosc de când avem 15 ani. L-am iubit și l-am înțeles mai bine decât am fost uneori dispus să las să se vadă. Adio frate Anthony. Vreau să credc că Dumnezeul în care a crezut binevuvântata ta mamă (și a mea) eset acolo, așteptând să te primească”, a transmis Joe Henry.

Citește și: Madonna și iubitul cu 35 de ani mai tânăr și-au spus adio după patru ani de relație: „Karma a spus: Când cineva nu e potrivit pentru tine…”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Joe Henry (@joehenrymusic)

Anthonnya trăit timp de șapte ani pe străzi, până când familia l-a primit înapoi. Bărbatul era considerat oaia neagră a familiei, iar cu Madonna nu a vorbit zeci de ani, acuzând-o pe divă că nu i-a păsat deloc de el, chiar dacă s-a luptat cu drogurile și alcoolismul ani de zile. Acesta a trăit sub un pod din Mochigan, iar familia lui încetase să îl mai ajute, potrivit The Daily Mail.

Citește și: Unul dintre răpitorii câinilor lui Lady Gaga, condamnat la închisoare. Câţi ani a primit bărbatul

Într-un dinal, familia l-a primit înapoi pe Anthony și l-a internat într-un centru de reabilitare, iar apoi a urmat recuperarea acasă. Acesta a finalizat în 2017 un program de dezintoxicare și s-a întors acasă.

Madonna l-a ajutat pe acesta în mai ulte feluri, fiind și cea care a plătit pentri o perioadă din reabilitarea fratelui ei mai mare. Anthony este primul frate al artistei care a încetat din viață. Tatăl și mama vitregă a acestora sunt încă în viață. Mama Madonneu a murit în 1963, la vârsta de 33 de ani, din cauza cancerului la sân.