Emmanuelle Beart regretă operaţia estetică. Cum arată actriţa acum FOTO

Actriţa franceză Emmanuelle Beart, care a avut un rol şi în filmul "Misiune Imposibilă" din 1996, regretă acum operaţia estetică pe care şi-a făcut-o la gură când avea 27 de ani şi avertizează femeile că se pot expune la riscuri mari cu astfel de intervenţii.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 07:18

Ajunsă acum la 47 de ani, ea mărturiseşte că regretă decizia luată atunci când era tânără.

„Am avut operaţia la gură când aveam 27 de ani. Nu a fost realizată aşa cum trebuie. Dacă un bărbat sau o femeie alege să-şi refacă ceva este pentru că nu mai pot trăi cu acea parte a corpului lor, nu mai pot suporta. Trebuie ori să primească ajutor şi să găsească puterea de a rezista tentaţiei operaţiei sau să facă operaţia”, a spus Emmanuelle Beart, informează Daily Mail.

Recunoscută de-a lungul timpului ca una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, Emmanuele a dezvăluit de curând faptul că a suferit o operaţie estetică. Acum, ea se simte „profund afectată” de decizia luată.

„Este o decizie pe care atunci când o iei nu te uiţi şi în viitor. Acum, nici ideea unei injecţii nu-mi place. Aşa că nu ştiu cum o să trec peste această perioadă”, a mai spus ea.