Emoţie sau teatru? Madonna a izbucnit în lacrimi pe scenă VIDEO

Mulţi ar spune că Madonna nu prea mai poate surprinde cu nimic şi că poate ar fi mai bine să îşi facă încet încet ieşirea din scenă, în loc să apeleze la trucuri care să o menţină în centrul atenţiei, cum ar fi dezvelirea fundului sau a sânilor pe scenă sau declanşarea de "războaie" cu artişti mai tineri şi mai în vogă decât ea în acest moment. Totuşi, în ciuda criticilor, diva rămâne tot divă şi lumea se bate pe bilete la concertele ei. Iar artista refuză să cadă în anonimat, rezervând mereu publicului câte o surpriză.

RomaniaTV.net
06 iul. 2012, 14:27
Emoţie sau teatru? Madonna a izbucnit în lacrimi pe scenă VIDEO

Madonna a oferit publicului un spectacol emoţionant zilele trecute la Berlin, unde a izbucnit pur şi simplu în lacrimi pe scenă, în timp ce interpreta „Like a Virgin”. Teatru sau nu, emoţie pură provocată de amintiri din tinereţe sau o cădere nervoasă provocată de oboseala acumulată în turneu, imaginea cu Madonna plângând face înconjurul lumii şi fiecare interpretează momentele cum doreşte.

Vezi mai jos momentele cu Madonna în lacrimi:

Madonna se află în prezent în turneu mondial, al nouălea din cariera sa. În concertele sale, ea a oferit mai multe momente controversate. În timpul unui concert susţinut la Istanbul, Madonna şi-a dezgolit un sân, iar la Roma le-a arătat fanilor fundul.