Emoţii la debutul CM de handbal. Doar 30-28 cu Tunisia

Naţionala feminină de handbal a fost condusă la pauză de Tunisia, una dintre outsider-ele grupei, de care s-a desprins greu, abia pe final de meci.

RomaniaTV.net
03 dec. 2011, 18:35
Emoţii la debutul CM de handbal. Doar 30-28 cu Tunisia

Mondialele din Brazilia au început cu o victorie pentru naţionala de handbal a României, însă punctele au fost obţinute cu mari emoţii. Deşi sorţii au fost generoşi cu fetele lui Radu Voina şi le-au adus ca adversară, la debut, vicecampioana Africii, Tunisia, în teren lucrurile s-au dovedit foarte greu de gestionat.

Tricolorele nu s-au putut desprinde decât foarte târziu pe tabelă. Dealtfel, abia în minutul 10 România a avut prima oară avantaj pe tabela de marcaj, 6-5, în timp ce la pauză Tunisia ne conducea cu 15-14.

Revenirea fetelor noastre s-a produs din minutul 43, când ele au marcat cinci goluri consecutiv şi s-au distanţat în premieră la două goluri pe tabelă, 24-22, în minutul 48. Finalul a fost însă foarte tensionat, cu naţionala noastră menţinând cu greu avantajul de un gol pe tabelă, mai ales că handbalistele africane înscriau aproape la fiecare atac, dar în final victoria ne-a surâs, 30-28

Următorul meci al naţionalei noastre este programat luni, împotriva Cubei