Emoţii pentru Connect-R şi Misha. Au ajuns de urgenţă la spital

Connect-R şi Misha au trecut prin emoţii de nedescris marţi, când au fost nevoiţi să meargă de urgenţă la spital. Însărcinată în luna a opta, Misha nu s-a simţit deloc bine, astfel că însurăţeii au dat fuga la clinică, pentru ca blonda să fie văzută de un medic.

RomaniaTV.net
14 ian. 2014, 13:27
Emoţii pentru Connect-R şi Misha. Au ajuns de urgenţă la spital

Connect-R şi Misha au început deja numărătoarea inversă până la momentul în care vor deveni părinţi. Marţi, însă, cei doi au trecut prin mari emoţii, după ce Misha s-a simţit rău, scrie wowbiz.ro. Cei doi au mers la medic pentru a se asigura că totul e în ordine şi, din fericire, după o oră au plecat de la spital, semn că nimic rău nu s-a întâmplat şi că momentul naşterii se mai amână.

O dovadă în plus că fetiţa celor doi este în regulă este inclusiv faptul că Misha a plecat spre casă cu un taxi, în timp ce Connect-R a apucat alt drum, cu maşina personală, condusă de şofer.

Connect-R şi Misha au ales deja numele fetiţei

Cei doi cântăreţi aşteaptă cu nerăbdare să-şi ţină fetiţa în braţe. Connect-R şi Misha au decis deja ce nume va purta micuţa: Sorina Adriana.

SORINA – Numele de fata SORINA este de origine romaneasca si are semnificatia de – soare, forma zeului Thor. Numele deriva din radacina substantivului „sora”. Numele SORINA simbolizeaza stralucire, optimism si buna dispozitie”, a scris Connect-R pe Facebook.

ADRIANA – Numele de fata Adriana este de origina latina si are semnificatia de a desemna originea – din Hadria. Numele Adriana este forma feminina a numelui Adrian, o forma a latinescului Hadrian – derivat la randul sau din Hadrianus, si inseamna – din Hadria, un oras din nordul Italiei, dupa care a fost dat numele Marii Adriatice. In varianta masculina, numele a fost purtat de catre Publius Aerlius Hadrianus, un imparat roman (succesorul si fiul adoptiv al lui Traian), care a construit Zidul lui Adrian in nordul Angliei. In literatura, numele apare in piesele lui Shakespeare The Tragedy of Coriolanus si in The Tempest”, a adaugat artistul.

Connect-R s-a făcut om serios. Ce schimbare de LOOK şi-a făcut înainte de a deveni tată