Emoţii pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda. Au aflat SEXUL BEBELUŞULUI în direct, la tv

Publicat: Joi, 18 Mai 2017 15:25 // Actualizat: Joi, 18 Mai 2017 17:09 // Sursa: romaniatv.net

Gabriela Cristea a fost luată prin surprindere de prezentatorii Adrian Cristea alias Bursucu' şi Andreea Mantea în cadrul unei emisiuni. Cei doi au supus-o pe soţia lui Tavi Clonda la câteva tradiţii conform cărora gravidele pot descoperi dacă vor avea băiat sau fată. Desigur, una dintre ele s-a desfăşurat fără să ştie Gabriela Cristea.

Foto: revistateo.ro

Un prim obicei la care a fost supusă prezentatoarea care va deveni mamă anul acesta a fost acela de a i se pune sare în cap. Andreea Mantea a fost cea care i-a presărat pe păr soţiei lui Tavi Clonda un praf de sare. Ulterior, vedeta a făcut şi tradiţia cu acul ascuns într-un şerveţel, dar şi cea cu verigheta şi aţa.

Citeşte şi Gabriela Cristea, probleme cu sarcina. Ce i-a recomandat medicul

Toate cele trei tradiţii au arătat faptul că prezentatoarea tv va avea o fetiţă. Şi asta pentru că în primul caz, ea a dus mâna la gură prima dată, după ce i s-a pus sare în cap, iar acul l-a apucat de gămălie. Deocamdată, Gabriela Cristea nu a confirmat că e fetiţă, dar nici nu a infirmat această presupunere.

"Ai apucat şi de gămălie, ai dus mâna la gură, deci e fetiţă", a spus la un moment dat Adrian Cristea alias Bursucu' în cadrul unei emisiuni tv.

La câteva momente de la aceste momente, artistul Tavi Clonda a cântat o melodie în care era numele "Ileana". Soţia sa i-a atras imediat atenţia şi i-a spus în direct: "Acum că ai aflat că e fată, deja cauţi nume: Ileană, Ileană?!".

În cadrul interviului, Gabriela Cristea a dat de înţeles că la anul va face nunta cu Tavi Clonda. Iar în aceeaşi zi, cei doi îşi vor creştina şi bebeluşul.

Citeşte şi VEŞTI TRISTE pentru Gabriela Cristea chiar când a aflat că este GRAVIDĂ

Gabriela Cristea (42 ani) este însărcinată şi va deveni pentru prima dată, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Fericită, dar precaută, Gabriela Cristea a mers la clinica specializată pentru a face Bitestul sau Testul de Screening pentru Anomalii Cromozomiale şi Sindromnul Down, care se realizeză în primul trimestru de sarcină. Conform surselor noastre, Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă să devină părinții unui băiat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8432
RON
28 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H