Emoții uriașe la X Factor! Naomi, iubita lui Florin Ristei, eliminată din concurs. Reacția incredibilă a artistului: „O luam de nevastă”

Ediția de vineri seară a X Factor 2020 a fost una plină de emoții și suspans. Naomi Hedman, concurentă și iubita lui Florin Ristei, i-a cucerit pe toți membrii juriului, însă fiind nevoită să aleagă între mai mulți participanți, Delia a decis că drumul ei se va opri aici în concurs.

05 dec. 2020, 11:45
Emoții uriașe la X Factor! Naomi, iubita lui Florin Ristei, eliminată din concurs. Reacția incredibilă a artistului: „O luam de nevastă”

Pe scenă, în grupa Deliei, au urcat Lakeetra Knowels, Alina Dincă, Austin Hirth, Sonia Mosca, Otilia Gogu, Naomi Hedman, Kalon Rae, Mehmet Dural, Iulian Canaf și Mihai Meiros. S-au luptat șase străini și patru români pentru a ajunge în etapa următoare, dar numai trei dintre ei au reușit acest lucru: Alina Dincă, Sonia Mosca și Kalon Rae.

„E spectaculoasă, te fură în tot ceea ce face pe scenă. Pregătiți-vă pentru spectacol”, a spus Delia înainte de momentul artistic al lui Naomi.
Artista s-a îmbrăcat într-un costum cu paiete și franjuri, a avut cizme lungi cu toc și a făcut un adevărat show pe scena X Factor. Jurații au comparat-o cu celebrul fotomodel internațional, Naomi Campbell. „Hello, Bagheera”, i-a spus Ștefan Bănică, cel care a supranumit-o „Pantera de la X-Factor„.

La rândul ei, și Loredana a complimentat-o, iar Florin Ristei a privit-o cu admirație și zâmbind. „Rămân la părerea că te-ai fi potrivit mai bine în grupuri, la mine”, i-a transmis Florin.

Delia a felicitat-o și i-a spus că e sigură că va semna cu o casă mare de discuri la un moment dat. „Naomi, în primul rând felicitări pentru seara asta. Ai strălucit. Sunt convinsă că la un moment dat o casă te discuri de te va semna și vom auzi de tine. Sunt 100% convinsă că se va întâmpla asta. Din păcate, în seara asta nu îți pot da un scaun”, a mai spus Delia.

Florin Ristei a încheiat cu o replică în stilul său caracteristic: „Naomi este o apariție de revistă. Dacă ar fi și cântat, o luam de nevastă”.

Naomi Hedman și Florin Ristei au început să se afișeze împreună la scurt timp după preselecțiile de la X Factor. Cei doi artiști și-au pus numeroase poze împreună pe paginile pe Instagram, iar atunci când prietenii i-au întrebat dacă formează un cuplu, au răspuns afirmativ.

Citiți și Un nou cuplu în lumea mondenă românească! Cu cine se iubeşte Florin Ristei


loading...