Emoţionant până la lacrimi. Un câine din Iaşi şi-a aşteptat la uşa spitalului stăpânul internat la Urgenţă VIDEO

Exemplu de devotament si iubire din partea unui caine nu există doar în filme. La Iaşi, un căţel a reuşit să impresioneze cadrele medicale şi pacienţii de la Spitalul Sfântul Spiridon după ce şi-a aşteptat ore în şir stăpânul internat la urgenţe, chiar lângă uşa spitalului.

RomaniaTV.net
22 sept. 2017, 08:41
Emoţionant până la lacrimi. Un câine din Iaşi şi-a aşteptat la uşa spitalului stăpânul internat la Urgenţă VIDEO

Căţelul Pappy a ajuns cu stăpânul său la urgenţe când acesta s-a îmbolnăvit grav. După ce bărbatul a fost preluat de medici, căţelul nu s-a clintit din uşa spitalului.

Scena pare desprinsă din celebrul film „Hachiko” povestea unui câine care şi-a aşteptat ani la rând stăpânul care murise, pe peronul gării Shibuya, din Tokyo. Însă totul s-a întâmplat la Spitalul de Urgenţe din Iaşi. Printre lacrimi, oamenii au mărturisit că nu au mai văzut în viaţa reală o astfel de iubire între un câine şi stăpânul său.

Din când în când cadrele medicale veneau să îl asigure pe Pappy că aşteptarea nu va mai dura prea mult. După o lungă aşteptare, căţelul a fost lăsat pentru câteva minute să fugă în braţele stăpânul său. Imaginea a stârnit lacrimile celor din jur.

La scurt timp stăpânul a fost externat şi cei doi au plecat fericiţi acasă. Nu înainte să dovedească că într-adevăr câinele este cel mai bun prieten al omului.