Emoţionant. Regele leu iubeşte până la lacrimi o femeie FOTO

Leul Jupiter, luat în urmă cu 12 ani din mâinile unor circari ambulanţi din Columbia, nu pregetă să-şi arate după atâta timp recunoştinţa faţă de cea care l-a salvat.

RomaniaTV.net
09 nov. 2011, 15:51

Prietenia dintre oameni şi animale se manifestă în diferite moduri, încadrându-se însă în limite bine stabile, în funcţie de mărimea şi gradul de agresivitate al animalului. O situaţie întâlnită în oraşul Cali, din Columbia, sfidează însă aceste limite, după ce un leu şi o femeie au fost surprinşi în ipostaze emoţionante.

Perechea a devenit aproape inseparabilă după ce în urmă cu 12 ani Ana Julia Torres a salvat animalul, luându-l de la un circ ambulant ce bătea ţara în lung şi-n lat. Leul, pe care îl cheamă, Jupiter, era subnutrit, iar Ana l-a luat şi l-a dus la adăpostul ei de animale, redându-i apoi sănătatea.

Dealtfel, Ana este recunoscută pentru acţiunile sale, ea ducând la adăpostul său peste 600 de animale, pe care le-a salvat din mâinile circarilor ambulanţi sau ale traficanţilor de animale. Marea felină Jupiter îşi exprimă însă cel mai tandru recunoştinţa.