Emoţionant. Un copil fără tălpi, chemat la antrenamentele Barcelonei VIDEO

Conducătorii lui FC Barcelona au fost impresionaţi de un puşti brazilian de 11 ani, născut fără labele picioarelor şi după ce l-au chemat la academia de lângă Rio a catalanilor au decis să-l invite pe acesta şi în Spania.

RomaniaTV.net
29 aug. 2012, 14:40
Emoţionant. Un copil fără tălpi, chemat la antrenamentele Barcelonei VIDEO

Prin însăşi natura sa, fotbalul este un sport care se practică în special cu picioarele dar Gabriel Muniz, un copil brazilian în vârstă de 11 ani sfidează în fiecare zi această obişnuinţă. Băiatul s-a născut fără labele picioarelor, dar a învăţat să meargă de la vârsta de un an, în timp dezvoltând şi o imensă pasiune pentru fotbal. Anul trecut i-au fost donate proteze care să-i compenseze absenţa labei piciorului, însă el le dă jos de fiecare dată când joacă fotbal.

După ce povestea lui Gabriel Muniz a fost relatată la tv, în cadrul unui popular show sportiv, Muniz a fost invitat iniţial să participe la o sesiune de antrenamente la academia clubului catalan de la Saquarema, de lângă Rio de Janeiro, dar conducătorii Barcelonei au fost atât de impresionaţi de el încât au decis să-l invite chiar în Spania, la câteva antrenamente unde să se întâlnească cu Messi şi ceilalţi „extratereştri”.