Emoţionanta poveste a pisicii care a trăit CINCI ANI într-un perete, fără să poată ieşi. Cum a SUPRAVIEŢUIT

O pisică din Egipt a reuşit să supravieţuiască cinci ani într-un perete, înainte să fie eliberată, după ce un bătrân a hrănit-o în fiecare zi şi a încercat să o salveze, însă s-a blocat de răspunsul negativ al autorităţilor, fiind vorba de un perete al metroului din Cairo.

23 mart. 2015, 17:41

Biso era un pisoi vagabond atunci când o altă pisică l-a bătut şi din cauza fricii s-a refugiat în peretele staţiei de metrou intrând printr-o mică gaură. Cu toate acestea, ulterior, nu a mai putut să iasă, potrivit The Dido.

Citeşte şi Prietenul la nevoie se cunoaşte, indiferent de rasă. Incredibil cine a SALVAT această PISICĂ cu capul blocat

Din fericire, un bătrân cu suflet mare, pe care toţi îl cunosc drept unchiul Abdo, ştia pisica încă de când era mică şi obişnuia să o hrănească aşa că nu a uitat-o şi a vizitat-o timp de 5 ani, în fiecare zi, pentru a o hrăni cu apă şi mâncare.

 

Bărbatul, care avea un magazin de ochelari, chiar în apropierea staţiei de metrou, a reuşit să o ajute printr-o gaură î perete. Cu toate acestea, el nu a reuşit să îi convingă pe lucrătorii de la metrou să spargă peretele şi să elibereze pisica pentru că în Egipt o astfel de acţiune este considerată sabotaj la adresa proprietăţii statului.

Într-un final, un necunoscut a observat coada pisicii ieşind din perete, a fotografiat-o şi a postat-o pe pagina de Facebook a unei asociaţii care se ocupă cu ajutorarea animalelor. Ulterior, o altă persoană l-a surprins şi pe unchiul Abdo în timp ce hrănea pisica prin gaura din perete şi după ce imaginile au ajuns virale asociaţia a făcut tot posibilul să salveze felina blocată.

Citeşte şi Nu le-a venit să creadă: Unde a rămas o PISICĂ BLOCATĂ pentru jumătate de lună, FĂRĂ APĂ şi MÂNCARE

 Atunci când angajaţii de la metrou au spart peretele, au descoperit că pisica trăia în mizerie, într-un spaţiu de doar 4 metri lungime şi 15 centimetri lăţime. Înainte să poată pune mâna pe ea, Biso a fugit, însă oamenii speră ca datorită bătrânului care a ajutat-o să se întoarcă în staţia de metrou.