Englez jefuit şi sechestrat în taxi în România

A păţit-o în România. Un britanic, venit în România cu afaceri, a fost sechestrat şi jefuit de un taximetrist. Mai întâi şoferul i-a cerut o sumă uriaşă pentru călătoria cu taxiul. Dar fiindcă bărbatul nu avea suficienţi bani la el, taximetristul l-a sechestrat în maşină şi, împreună cu un prieten, i-a luat banii din portofel şi cardul de credit.

RomaniaTV.net
25 mart. 2012, 06:15
Englez jefuit şi sechestrat în taxi în România

I looked at the outside, 1,39 lei per kilometer. All of a sudden, he produced another piece of paper and it said, oh, 15 lei per kilometer. And I said: well, I only have two hundred. There were another man in the cab with us all of a sudden. And then the other man takes my credit card as well.

„M-am uitat pe exteriorul maşinii, scria 1,39 lei pe kilometru. Brusc a scos alt bon pe care scria 15 lei pe kilometru. I-am zis că n-am decât 200 de lei.Deodată a intrat un alt bărbat în taxi cu noi. Şi acest bărbat mi-a luat şi cartea de credit”, a declarat John Williams, cetăţean britanic.

Englezul jefuit de taximetrist nu este, de altfel, la prima păţanie de acest fel. El povesteşte că i s-a mai întâmplat să i se ceară mai mult decât valora cursa. Acum spune că nu mai are curaj să se urce într-un taxi. Nici poliţiştii de la noi nu-i inspiră încredere. Sătul să tot fie înşelat de taximetrişti, se gândeşte acum să se plângă primarului.

They are everywhere. Mostly outside the hotel (Intercontinental n.r.), whose name I forget, outside the National Theatre. And I asked politzai to do something, they do nothing. So now, I go to the mayor’s office, he would do something.

„Sunt peste tot. Cei mai mulţi sunt în faţa hotelului, am uitat numele lui, în faţa Teatrului Naţional. Le-am cerut poliţiştilor să facă ceva, dar nu fac nimic. Aşa că acum o să mă duc la biroul primarului, sper ca măcar el să facă ceva”, a mai spus britanicul.