Engleza ambasadorului român în Marea Britanie lasă din nou de dorit VIDEO

Publicat: Miercuri, 27 Martie 2013 18:43 // Actualizat: Miercuri, 27 Martie 2013 19:38 // Sursa: RTV.net

Ambasadorul român la Londra, Ion Jinga, a dat un interviu postului de radio BBC, în care a vorbit despre campania pe care tabloidele britanice au dus-o împotriva imigranţilor est-europeni. Ca şi într-un interviu dat înainte la CNN, pronunţia în limba engleză a ambasadorului a lăsat de dorit.

Ambasadorul României la Londra, Ion Jinga, a dat un interviu pe tema articolelor apărute recent în presa britanică despre valurile de imigranţi români şi bulgari ce vor invada Marea Britanie după ridicarea restricţiilor de muncă pentru imigranţii din cele două ţări.

"Ştim cu toţii că est-europenii nu au parte de articole plăcute în presa britanică, dar, cu siguranţă, este percepţia mea că aceste articole, nu doar negative, ci uneori xenofobe şi chiar rasiste, scrise de tabloidele britanice, ar putea avea un impact negativ pe termen lung", a declarat Jinga.

Jurnalistul de la BBC care l-a intervievat  a spus la rândul lui că "xenofobe, rasiste... sunt cuvinte dure"

"Da! Vedeţi, aceste articole vorbesc despre hoarde de infractori, despre valuri de găşti care vă vor inunda străzile. Nu este nimic adevărat, nu există nicio dovadă că, după ce Uniunea Europeană s-a mărit, ar fi crescut şi rata infracţiunilor în Marea Britanie, în Londra, în special", a răspuns ambasadorul român.

Ion Jinga a devenit celebru după un interviu acordat postului CNN, despre scandalul cărnii de cal. El a făcut pauze lungi în timpul discuţiei, iar pronunţia sa a lăsat mult de dorit. Jinga a susţinut însă că interviul a fost unul cu probleme, din cauza defecţiunilor tehnice.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 mar 20:37
Răspunde | Votează email 0 email
Alexandru
Absurd post de televiziune! Ambasadorul se zbate pentru imaginea Romaniei, iar jurnalustiii aproape analfabeti de la RTv, vorbesc despre unul din cei mai buni ambasadori pe care-i are Romania...!Rusine RTV!
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 8 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H