Enoriașa care l-a acuzat pe preotul Visarion Alexa de hărțuire revine cu noi acuzații: „Mă jignește și mă amenință de dimineață până seara”

Cătălina Ț, enoriașa care l-a acuzat pe preotul Visarion Alexa de hărțuire, vine cu noi acuzații, după ce, recent, i-a fost spart contul de Facebook. Într-o postare pe Facebook, femeia se plânge de faptul că duhovnicul continuă să o amenințe "de dimineață până seara".

08 sept. 2023, 21:30
Enoriașa care l-a acuzat pe preotul Visarion Alexa de hărțuire revine cu noi acuzații: „Mă jignește și mă amenință de dimineață până seara”

Visarion Alexa nu pare să-și redobândească liniștea prea curând. Cătălina Ț susține că persoane necunoscute i-ar fi accesat ilegal contul de Facebook și ar fi trimis mai multor persoane din lista de prieteni un fișier video, cu titlul „Tu ești în videoclip”. Femeia nu ratează ocazia de a-i aduce noi acuzații părintelui Alexa, susținând că acesta continuă să o jignească și să o amenințe, lucru care o împiedică să se întoarcă la locul de muncă, Librăria Sophia.

Toți cei care ați primit astăzi mesajul Tu ești în videoclip de la mine să știți că eu nu am trimis absolut niciun mesaj. Facebook m-a anunțat că cineva s-a conectat la contul meu… Tot ce am postat aici despre părintele Visarion Alexa este ADEVĂRAT și eu pun în continuare etichete la reclamație în speranța că mai sunt oameni cu frică de Dumnezeu și cineva îl va opri să nu mă mai jignească și amenințe de dimineață până seara și să mă pot întoarce la Librăria Sophia”, a declarat femeia pe Facebook.

Citeste si EXCLUSIV Dovada că soția l-a iertat pe Visarion Alexa. Unde a dispărut preotul, după scandalul în care a fost implicat anul trecut: „Cel mai iubit dintre pământeni în veșnicie alături de mine!”

Visarion Alexa este sub control judiciar și are interzis în biserică, după ce mai multe enoriașe au reclamat că ar fi fost abuzate sexual de acesta. Preotul a recunoscut totul, atât la Parchet, cât și în fața șefilor de la Patriarhie. Din mesajele publicate de victimele preotului rezultă că acesta era fascinat nu doar de femeile mature, ci și de tinerele pe care le știa încă de când erau copile și care au crescut sub ochii săi.

Citeste si Una dintre femeile care l-au reclamat pe Visarion Alexa rupe tăcerea: De cel puțin 30 de ori am fost pipăite. Părintelui îi plăceau sânii în formă de pară

Te știu de când erai mică. Sunt ca plastelina în mâinile tale. Zile întregi mă gândesc la tine. Nu vreau să te tulbur, dar tare mult aș vrea să te văd. (…) Iertare, te iubesc, nu ar trebui, știu, dar mi-e tare dor de tine”, i-ar fi scris Visarion Alexa enoriașei sale.