Enrigue Iglesias, în doliu! Tatăl său vitreg a fost doborât de coronavirus

Enrique Iglesias trece printr-o perioadă grea. Starul a dezvăluit că unul dintre membrii familiei sale a murit de conoravirus.

RomaniaTV.net
31 mart. 2020, 09:01
Enrigue Iglesias, în doliu! Tatăl său vitreg a fost doborât de coronavirus

Presa spaniolă relatează că Carlos Falco, tatăl vitreg al lui Enrique şi al surorii sale, Tamara Falco, a fost doborât, în urmă cu câteva zile, de coronavirus.

Carlos a fost internat săptămâna trecută, deoarece figura în grupul persoanelor cu risc ridicat, din cauza vârstei. Din păcate, el a pierdut bătălia cu virusul mortal.

Artistul a vorbit pe reţelele de socializare despre suferinţa pe care o trăieşte, iar fanii l-au încurajat.

Citeşte şi: UE îl desemnează pe Enrique Iglesias ca reprezentant în discuţiile privind găsirea unei soluţii la criza din Venezuela

Anna Kurnikova şi Enrique Iglesias, părinţi a treia oară

Anna Kurnikova şi Enrique Iglesias sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinţi a treia oară. Cei doi au sărbătorit naşterea bebeluşului, după gemenii Nicholas şi Lucy, în vârstă de doi ani.

Evenimentul a fost ţinut în mare secret, dar fratele cântăreţului, Julio Iglesias Junior, a făcut publică vestea.

Julio Iglesias Junior, cântăreţ ca şi tatăl şi fratele său, apreciat în Spania şi în America Latină, vorbea despre ultimul său turneu la un post de radio din Chile, când a început să povestească şi de viaţa sa privată.

Tata mi-a spus că eu sunt adevăratul moştenitor al cântecelor sale şi e mândru de mine, iar eu sunt fericit să-i interpretez piesele sale pe scenă”, spunea el.

Citeşte şi: Fiica lui Luis Enrique a murit la doar 9 ani. Mesajul sfâşietor al antrenorului

Tata a încetat să mai facă copii de puţin timp, dar eu abia ce am devenit unchi. Ok, asta nu trebuia s-o zic, deci nu vă pot spune dacă e băiat sau fetiţă. Nu vă pot dezvălui acest secret, dar vă asigur că fratele meu este foarte fericit în aceste clipe”, a declarat acesta potrivit Leggo.

Enrique şi Anna au fost extrem de discreţi în legătură cu viaţa lor privată, chiar şi faptul că fosta tenismenă era gravidă s-a aflat destul de târziu.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru videoclipul “Escape”, în 2001. În prezent, cei doi trăiesc în Miami.