EPIFANIE la grătar. Ce li s-a arătat unor români în timp ce pregăteau „sfântul mic” VIDEO ULUITOR

Un bar dintr-o localitate din Dolj s-a transformat în loc de peleinaj, după ce de Izvorul Tămăduirii pe o piatră a apărut o siluetă. Localnicii şi chiar şi preotul sunt siguri că este chipul Mântuitorului. "Este un semn să fim mai buni", spun oamenii.

RomaniaTV.net
01 mai 2014, 10:48
EPIFANIE la grătar. Ce li s-a arătat unor români în timp ce pregăteau „sfântul mic” VIDEO ULUITOR

Întâmplarea bizară a avut loc chiar de sărbătoarea IZVORUL TĂMĂDUIRII. Proprietarul barului spune că a văzut cu ochii lui cum se conturează chipul lui Iisus pe o piatră de la grătarul de mici. Şi acum îl trec fiorii când îşi aduce aminte, mai ales că tot el a găsit cu o lună în urmă un buştean cu o cruce în el.

„Vedeam cum se innegreste.. Am stat vreo 10 minute nu am stiut de mine. Am zis: nu cred ca este adevarat ceea ce vad. Si in luna lui martie am gasit lemnul asta cu crucea asta tot aici”, spune patronul localului, Marian Mihăilescu.

 

Citeşte şi Grătar de 1 Mai: Sfaturi pentru cei mai gustoşi mici

Vestea că o minune s-a petrecut în barul din Radomir s-a răspândit cu iuţeală. Oamenii din tot judeţul au venit să o vadă, printre pelerini numărându-se chiar şi preoţi. „Divinitatea s-a aratat in multe timpuri oamenilor. Se poate sa fie si acesta in semn divin”, spune părintele Nicolae Mustaţă.

Citeşte şi EPIFANIA din TIGAIE: M-am rugat la Dumnezeu şi în Vinerea Mare am văzut chipul lui Iisus Hristos FOTO

Oamenii spun că este un semn pentru că în sat localnicii sunt cam păcătoşi. Ca să câştige bani, nu respectă niciodată zilele de sărbătoare.

Proprietarul localului este hotărât să ridice o troiţă în acel loc.