Episod halucinant petrecut în birourile DNA. „Au fost cerute denunţuri împotriva lui Dragnea, în prezenţa mea” VIDEO

România TV a obţinut o nouă declaraţie zguduitoare despre abuzurile procurorului Negulescu. Un martor la asaltul sexual al anchetatorului Portocală la adresa deputatei Andreea Cosma relatează episoade halucinante petrecute în birourile unităţii de elită a DNA.

14 sept. 2017, 17:29
Episod halucinant petrecut în birourile DNA. „Au fost cerute denunţuri împotriva lui Dragnea, în prezenţa mea” VIDEO

„Cel putin o parte din cele sustinute de Andreea Cosma sunt adevarate, s-au intamplat de fata cu mine. Cand s-a deschis dosarul penal eu am facut parte din echipa de aparatori, iar la una din citarile de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti am insotit-o si in prezenta mea domnul Negulescu a spus ca tatal ei va fi obligat sa demisioneze si arestat, iar ca aroganta ei va fi infranta chiar daca asta inseamna sa o arunce in puscarie si sa ii lase copilul pe strada”, a declarat avocata Mihaela Anghelus.

„Eu nu am stiut incercarile lui anterioare de a o cuceri pe care le-am aflat ulterior. La momentul acela si Cosma a fost surprinsa de tupeul de a o ameninta in fata aparatorului. A fost o amenintare directa. In momentul acela nici nu era deschis un dosar pe numele tatalui si totusi el i-a spus ca tatal ei va fi obligat sa demisioneze si ca va fi arestat. Negulescu a fost arogant si obraznic . A raspuns cu o duritate verbala care nu poate fi reprodusa. Nu discut despre cum mi-a raspuns mie in calitate de aparator si nici faptul ca practic mi-a impiedicat sa nu imi exercit dreptul de aparator. Sub amenintarea ca ma da afara si imi face plangere, nu m-a lasat sa fac nimic. Discutia a fost scurta, ulterior Andreea Cosma a fost insotita de altcineva la Parchet”, a punctat avocata Mihaela Anghelus.

„Stiu cat de timorata a fost pe tot parcursul proceselor. De cate ori am vorbit cu ea era ingrozita si de faptul ca nu stie cum sa reactionete fata de ce face Negulescu pentru a nu inrautati situatia familiei ei. Ii era teama ca ar fi raspunzatoare de o eventuala agravare daca devine agresiva in respingerea avansurilor pe care le face. Am vazut acte in acel moment. Erau lucruri reale. Nu, nu ar fi avut nicio sansa. Daca ne referim la o instanta care sa fi judecat corect. Intr-o instanta normala , judecata corect, nu avea nicio sansa sa treaca pentru ca nu era nimic care sa o acuze in mod concret. Nu existau probe. Toate erau inventii”, marturiseste avocata.

Citeşte şi: Andreea Cosma: Presiunea procurorului Mircea Negulescu asupra familiei a început cu mine. Avea o obsesie pentru Sebastian Ghiţă VIDEO

„Eu i-am zis sa faca plangere impotriva lui Negulecu. Era mult prea speriata. A spus ca va reflecta asupra acestui lucru insa era ingrozita efectiv. Domnul Negulescu ii numea pe toti membrii familiei Cosma, familie de interlopi.

Avand in vedere cate lucruri s-au intamplat si ca o intreaga familie a fost pusa sub urmarire penala de acest procuror, dovedindu-se ca probele sunt fabricate, dosarul fiind clasat, cred ca este vorba despre o comanda. Comanda primita si dublata de frustrarea personala fata de refuzul Andreei Cosma. Din punctul meu de vedere o persoana ca domnul Negulescu impotriva caruia exista dovezi , nu are ce cauta in calitate de magistrat. Trebuie dat afara, trebuia arestat. Trebuia un dosar penal pe numele lui si cu siguranta supus unei expertize psihiatrice”, declara Mihaela Anghelus.

„Continua sa o sune, sa ii solicite intalniri. In timp ce ii facea curte ii spunea sa faca si denunturi. Incerca sa o cucereasca cu fel de fel de gesturi si revenea in ipostaza de procuror incercand sa obtina denunturi impotriva altor persoane. Despre domnul Dragnea au fost cerute denunturi in prezenta mea si a altor avocati, la DNA Bucuresti. Se solicitau orice fel de informatii si detalii despre Dragnea si Tel Drum desi nu aveau legatura cu subiectul dosarului. La DNA dosarele in proportie de 99 % sunt comandate si cu rezultat stabilit. Asta e opinia mea despre DNA”, conchide avocata Mihaela Anghelus.