Era o tânără frumoasă şi SLABĂ, dar vrea să ajungă la 200 de KG pentru a se ÎMBOGĂŢI VIDEO

O tânără de 23 de ani din Marea Britanie vrea să ajungă la greutatea de 200 de kilograme, pentru a deveni un model obez pe internet. Pentru a-şi îndeplini acest scop, ea consumă peste 5.000 de calorii pe zi. Ideea femeii este inedită, mai ales că cele mai multe femei din ziua de azi vor să scadă în greutate, nu să crească.

09 mai 2013, 16:20

Tammy Jung, o tânără de 23 de ani din Marea Britanie, a fost odată o femeie normală cu o greutate de 50 de kilograme, care purta haine strâmte, juca volei şi ieşea în parc cu prietenii. Cu toate acestea, în prezent, ea petrece tot timpul în casă, mâncând, în încercarea ei de a atinge greutatea de 200 de kilograme, potrivit Mirror.

Mai mult, femeia îi permite prietenului ei, Johan Ubermen, de 28 de ani, să îi toarne pe gât milkshake de îngheţată, în încercarea ei de a consuma peste 5.000 de calorii zilnic. Din cauza dietei teribile pe care o are, Tammy a reuşit să se îngraşe 22 de kilograme la fiecare şase luni, având în prezent 105 kilograme.

Citeşte şi Metoda inedită folosită de o femeie pentru a-şi mări SÂNII cu TREI MĂSURI, fără operaţii sau DURERE

„Nu am fost niciodată mai fericită decât sunt acum când mă îngraş. Nimic nu mă va opri să îmi îndeplinesc visul. Ştiu că ceea ce fac este un lucru controversat, dar nu este treaba nimănui. Mâncatul mă face fericită. Fac mulţi bani făcând ceea ce îmi place şi vreau să fac şi mai mulţi. Din punctul meu de vedere nu există prea mare”, a declarat femeia care nu se teme că se va îmbolnăvi din cauza regimului său alimentar.

Citeşte şi O altfel de Barbie: Femeia care câştigă 3.000 de LIRE pe lună BALANSÂND obiecte pe fund FOTO

Visul ei este acela de a se îmbogăţi pe internet, devenind un model obez, cunoscut drept BBW, care se dezbracă în faţa bărbaţilor pasionaţi de femeile supraponderale. În prezent câştigă peste 1.000 de lire pe lună, dezbrăcându-se în faţa camerei. Mai mult, bărbaţii o roagă să se filmeze în timp ce mănâncă sau atunci când se urcă pe cântar. Cu toate că a jucat volei şi avea grijă de aspectul ei fizic, tânăra povesteşte că într-o zi a realizat că este grasă, dar frumoasă. În prezent, ea crede că devine mai sexy cu cât creşte mai mult în greutate.

Prietenul ei spune că o va iubi indiferent de greutatea pe care o va avea, ajutând-o să devină mai grasă. Mai mult, familia a observat că Tammy a crescut în greutate, dar ei nu ştiu că tânăra face acest lucru intenţionat.

Citeşte şi Proiect controversat: Nuduri artistice cu femei obeze GALERIE FOTO