Era să MOARĂ după ce a văzut un film de GROAZĂ la CINEMA: Acum am o GAURĂ în mâna dreaptă FOTO

O adolescentă din Marea Britanie a fost la un pas de moarte după ce a văzut un film de groază la cinema. Astfel, ea a fost muşcată de un păianjen veninos, ajungând de urgenţă la spital.

24 ian. 2014, 12:45

Stephanie Georgiou, o tânără de doar 18 ani, a fost muşcată de un păianjen veninos în timp ce se afla în cinematograful Cineworld din oraşul său natal, potrivit Mirror.

Citeşte şi A vrut să-i prepare lapte fetiţei sale de 4 luni, dar a fost la un pas de INFARCT când a deschis cutia FOTO

Mă uitam la filmul de groază „Paranormal Activity: The Marked Ones”, despre un adolescent marcat de Diavol. Şi eu am fost marcată de un păianjen al Diavolului. Am simţit o durere ascuţită, ca un şoc electric. După am început să mă simt rău, am făcut temperatură şi am început să tremur. Mi s-a umflat toată mâna. Acum am o gaură în ea„, a declarat fata care va rămâne marcată pentru tot restul vieţii de acest incident teribil.

Citeşte şi MAMA NATURĂ a luat-o razna? CHIPUL lui Miley Cyrus, surprins pe spatele unui PĂIANJEN

„Văduva falsă” este cel mai veninos păianjen din Marea Britanie, cu toate că nu au fost înregistrate morţi până acum. Este un pasionat al locurilor întunecat şi călduroase, fugind de frig. Potrivit Cercetătorilor, numărul lor a ajuns la zece milioane.