Erou la 17 ani – un tânăr din SUA a evitat un accident rutier grav

Un adolescent din Statele Unite a devenit erou la 17 ani. El a reuşit să evite un accident în care urma să fie implicat autobuzul liceului, după ce şoferul a adormit la volan.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 19:00
Erou la 17 ani – un tânăr din SUA a evitat un accident rutier grav

Emmanuel Williams se afla pe scaunele din faţă ale autobuzului. Băiatul a observat că şoferul mai are puţin şi adorme la volan, după ce autobuzul a început să se clatine. A sărit imediat de pe scaun, l-a trezit pe acesta şi l-a ajutat să redreseze autobuzul. Mai mult, după incident, tânărul a stat tot timpul în spatele şoferului, atent să nu se întâmple vreo tragedie, potrivit komonews.com.

„Mă uitam la el şi am remarcat că i se închid ochii. Când am ajuns într-o curbă, s-a uitat stânga, dreapta, după care a început să conducă, iar ochii i se închideau din ce în ce mai mult”, a declarat tânărul.

Deşi au trecut câteva zile de la incident, tânărul încă se gândeşte la ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu acţiona. Este convins că autobuzul ar fi făcut un accident. Autorităţile şcolare spun că este pentru prima dată când şoferul creează probleme în cei opt ani de când lucrează pentru liceu.