Escroc de profesie. Şi-a minţit soţia şi socrul că este procuror DIICOT

Poliţiştii bucureşteni instrumentează un caz desprins parcă din filmele de comedie. Un bărbat de 27 de ani şi-a minţit soţia şi socrul că este procuror DIICOT şi că lucrează sub acoperire. Poliţiştii de la secţia 14 l-au prins vineri, după ce a înşelat două tinere cărora le-a închiriat un apartament, deşi el nu era proprietarul casei.

RomaniaTV.net
14 apr. 2012, 06:36
Escroc de profesie. Şi-a minţit soţia şi socrul că este procuror DIICOT

Bărbatul este colaborator al unei agenţii non-guvernamentale anti-drog şi de acolo a primit o legitimaţie pe care a falsificat-o şi a transformat-o într-una de procuror DIICOT. Cu ajutorul falsei sale calităţi, el a reuşit să convingă mai mulţi proprietari să îi închirieze apartamente sub preţul pieţei.

Ulterior, bărbatul subînchiria aceste locuinţe unor oameni care aveau nevoie să locuiască în Bucureşti în regim hotelier. Nu s-a limiat însă la aceste isprăvi şi a înşelat două tinere, cărora, cu ajutorul unei cărţi de identitate false le-a închiriat un apartament care nu îi aparţinea.

Poliţiştii de la Secţia 14 l-au prins pe bărbat vineri, în urma unor percheziţii. Tot atunci, soţia şi socrul bărbatului au aflat cu stupoare, de la poliţişti, că cel pe care îl cunoşteau ca procuror DIICOT şi care lucrează zi şi noapte sub acoperire este de fapt un simplu escroc.