Eşec de proporţii pentru Monica Macovei: Nimeni nu îi ascultă apelurile de ieşit în stradă

Încercarea Monicăi Macovei de a organiza o reprezentație de forță împotriva premierului Victor Ponta, s-a dovedit a fi un eșec. La protestul care a avut loc marți, în Piața Universității, abia dacă s-au adunat 20 de persoane, Macovei reușind astfel să scoată în evidență faptul că este ignorată și de propriii oameni, care nu îi ascultă apelurile de ieșit în stradă.

RomaniaTV.net
10 iun. 2015, 09:27
Eşec de proporţii pentru Monica Macovei: Nimeni nu îi ascultă apelurile de ieşit în stradă

Manifestația s-a dovedit a fi un eșec de proporții și pe rețelele de socializare, semn că Monica Macovei nu mai domină nici măcar în mediul virtual, internauții preferând să treacă cu vederea apelurile acesteia. Mai exact, la eventul creat pe Facebook de către membrii M10 și promovat pe pagina partidului au dat join doar 120 de persoane, dintre care abia dacă s-au strâns o mână de persoane care să scandeze în Piața Universității.

La doar câteva zile după ce Monica Macovei a anunțat depunerea documentelor de înregistrare a partidului M10 la Tribunalul Bucureşti, eurodeputata deja pare să aibă probleme în ceea ce privește autoritatea sa în partid. Eșecul de ieri vine pe fondul unor tensiuni între membrii M10 și conducere, care au culminat, la începutul lunii aprilie, cu demisiile lui Mihai Poliţeanu, consilier personal al lui Macovei, și a membrilor filialei din Bucureşti a Partidului M10 pe care aceasta o conducea.