Bărbatul care acosta copiii într-un cartier din Buzău a fost prins. Acesta şi-a recunsocut fapta UPDATE

O femeie din Buzău a postat, miercuri, pe un site de socializare că un bărbat ar acosta copii în zona cartierului Dorobanţi, aceasta oferind şi semnalmentele presupusului pedofil. La scurt timp după ce poliţia s-a autosesizat, bărbatul a fost prins.

25 apr. 2018, 15:02
Bărbatul care acosta copiii într-un cartier din Buzău a fost prins. Acesta şi-a recunsocut fapta UPDATE

UPDATE:Bărbatul care ar fi acostat copiii într-un cartier din Buzău a fost prins de poliţişti. Acesta este kineto-terapeut, are 25 de ani şi şi-a recunoscut fapta. Bărbatul urmează să fie internat la Spitalul Sapoca pentru expertizare psihiatrica.

Femeia din Buzău a postat, miercuri, pe o reţea de socializare, un mesaj prin care avertizează celelalte mămici din cartierul Dorobanţi că în zonă s-ar afla un pedofil şi a dat şi semnalmentele individului.

„Fetele care aveţi copii, aveţi grijă de ei că în minunatul nostru cartier Dorobanţi se află un pedofil! Este blonduţ, 1,70, şi o aluniţă în barbă! Sper să-l descoperim şi să ajungă unde trebuie înainte să facă rău! Îi plac şi fetiţele şi băieţii”, scrie femeia.

Potrivit acesteia, bărbatul s-ar fi „legat” de copilul ei.

„Din păcate s-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul şi chiloţii”, a spus femeia.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii s-au autosesizat şi fac verificări în acest caz pentru a stabili dacă aspectele sesizate de mămică se confirmă sau nu.