Este cea mai rea pisică din America. A intrat în conflict cu poliţia de 30 de ori, a luat amendă şi stat în închisoarea pisicilor

Miska este o pisică de 10 ani şi are o viaţă zbuciumată. Până acum, ea a primit amenzi nenumărate şi a ajuns în tribunale şo chiar în spatele gratiilor. De-a lumgul timpului a avut vreo 30 de altercaţii cu poliţiştii pe care îi urăşte instinctiv, şi a fost dată şi în judecată pentru "faptele" ei reprobabile. Mai mult, pisica a fost ameninţată cu "deportarea" şi chiar cu "eutanasierea".

25 apr. 2019, 20:06
Este cea mai rea pisică din America. A intrat în conflict cu poliţia de 30 de ori, a luat amendă şi stat în închisoarea pisicilor

Dar Miska îşi „activează” aceste însuşiri vicioase numai când iese afară, în public.  În familia ei se comportă ireproşabil, este cuminte şi drăgăstoasă, cu chef de joacă şi calină. 

Din păcare, adorabila creatură care apare într-o fotografie  pe cale de a „vâna” un şoricel de jucărie a intrat in conflict cu autorităţile americane de vreo 30 de ori până acum şi a fost dată în judecată. Pe poliţşti şi alte persoane în uniformă, le urăşte de moarte. 

Bătălia juridică se dă acum între proprietarul felinei incriminate şi un fost responsabil al controlului animalelor din Bellevue, Statul Washington.

Dosarul pisicii a fost supervizat de patru procurori până acum . În prezent, felina are 30 de capete de acuzare din cele 50 în total ce s-au succedat într-o perioadă de zece ani.

Proprietara pisicii, Anna Danieli, este stresată presiunile vecinilor ei care îi persecutau pisica, acuzând-o de comportament „violent” când aceasta se afla în afara domiciliului, în libertate. 
 
Danieli afirmă că unul dintre vecinii femeii – un fost responsabil cu controlul animalelor, Geme Mueller – o viza pe pisica ei pentru „crime” mărunte”, cum ar fi, de pildă, o mică intruziune la vecinii săi.
 
În 2017, Miska a fost trimisă într-o „închisoare de pisici”din comitatul King, timp de câteva luni şi stăpânei ei nu i s-a permis să îşi scoată pisica din închisoare.
 
După acest refuz, Danieli şi-a angajat un avocat care să o apere pe pisică şi a depus o acţiune în justiţie împotriva Serviciilor Regionale pentru Animale  (RASKC), a lui Mueller şi a autorităţilor oraşului.
 

O vecină a femeii a descris-o pe Miska ca fiind o pisică blândă şi drăgăstoasă, prietenă şi cu oamenii, şi cu câinii şi celelalte pisici.  „S-a mers prea departe şi îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat cu ea, pentru că este un animal foarte bun”.