Este DEVASTATĂ de DURERE! Una dintre cele mai iubite vedete şi-a pierdut tatăl

Ion Popescu, tatăl dansatoarei Andreea Popescu, a murit la 62 de ani din cauza unei boli cumplite. Părintele vedetei era director la agenţia de transport în comun din Râmnicu Vâlcea, ETA S.A.

RomaniaTV.net
01 mai 2014, 07:29

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, suferă îngrozitor după ce tatăl său a fost răpus de o boală cumplită. Vedeta nu poate trece peste acest moment şi încearcă în orice fel să păstreze vie amintirea părintelui său.

Tatăl Andreei Popescu era internat în spital de o lună şi la un moment dat dădea semne că a învins boala dar, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, scrie cancan.ro. Vedeta îşi iubea enorm tatal, între ei fiind o legătură foarte apropiată. Ea îl vizita la spital în fiecare zi, chiar dacă asta a însemnat să renunţe pentru o perioadă la cursurile de dans pe care le preda.

„Tati, te iubesc! Sunt cele mai sincere cuvinte pe care le pot spune parintelui meu. Tati, esti idolul meu, esti omul cu care ma mandresc inca de cand eram mica. „Tati meu cel mai frumos, cel mai destept si cel mai bun” si nimeni nu-mi poate lua admiratia profunda pe care ti-o port. Imi doresc din tot sufletul meu si din toata inima mea sa fii cat mai mult in viata mea! Tu esti Universul meu, ramai cu mine!”, scria Andreea pe 5 aprilie pe pagina de Facebook.