Este doliu în Familia Regală! A murit Prinţul Otto von Hessen al Germaniei

Prințul Otto Von Hessen al Germaniei, în vârstă de 55 de ani, a murit. Bărbatul a suferit un accident cumplit în timp ce se afla pe motocicletă.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 15:11
Este doliu în Familia Regală! A murit Prinţul Otto von Hessen al Germaniei

La primele ore ale dimineații, Prințul Otto Von Hessen se afla pe Ducati-ul său de 18.000 de lire sterline. A intrat frontal într-o barieră, aproape de Lake Constance, arată presa strină.

Din cauza leziunilor grave suferite, Prințul a murit pe loc. Medicii ajunși la fața locului nu i-au mai putut face nimic și au declarat decesul. Familia, apropiații și prietenii știau faptul că Prințul Otto von Hessen era un împătimit al mașinilor tip sport și al motocicletelor.

Citeşte şi: Poliţist pe motocicletă, rănit într-un accident produs pe şoseaua Chitilei din Bucureşti. Agentul a fost spulberat de un şofer băut

Oamenii legii investighează accidentul grav în care a rezultat moartea bărbatului și consideră că el ar fi vrut în acel moment să depășească un alt vehicul, arată People.

De partea mamei sale, bunica sa este prințesa Marianne din Prusia, membră a dinastiei regale germane, Casa Hohenzollern.

Aceasta este a doua moarte tragică a unei persoane din Familia Regală în ultimele săptămâni. Prințesa Maria Galitzine, descendentă a dinastiei Habsburgilor, a murit brusc la 31 de ani din cauza unui anevrism cardiac la începutul acestei luni.