Este doliu în sportul românesc. Dumnezeu să-i odihnească!

La onorabila vârstă de 90 de ani, Teodor Verdeș a decedat în această dimineață. Acesta a ocupat funcții importante, fiind președintele mai multor cluburi sportive din Brașov. Şi la Tg. Jiu este o zi tristă pentru sport.

29 apr. 2022, 16:10
Este doliu în sportul românesc. Dumnezeu să-i odihnească!

Doliu în sportul românesc! A fost președintele mai multor cluburi sportive și un adevărat simbol pentru orașul său!
La onorabila vârstă de 90 de ani, Teodor Verdeș a decedat în această dimineață. Acesta a ocupat funcții importante, fiind președintele mai multor cluburi sportive din Brașov.

A murit o legendă din Generaţia de Aur, a făcut stop cardiac la 57 de ani
Mai exact, Teodor Verdeș a fost preşedinte al Clubului Sportiv Steagu Roşu, preşedinte la Clubul Sportiv al Universităţii Transilvania, preşedinte la FCM Steagu Roşu (devenită ulterior FC Braşov), preşedinte la CS Astra Braşov.

De asemenea, acesta a fost președinte la Clubul Olimpic Braşov (1998 – 2016), fiind președinte onorific din 2016.

„Nea Ticu”, așa cum i se spunea, a fost apreciat de comunitatea din orașul Brașov. De asemenea, a fost și profesor la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii Transilvania din Brașov.

Fostul arbitru Gică Bîrcă, cunoscut și ca ”Ciment” s-a stins din viață miercuri, 27 aprilie. A fost un mare simpatizant al echipei etalon a Gorjului, Pandurii Tg. Jiu.

Declaraţie-şoc a lui Duckadam: „Suntem o ţară care execută ordine! L-am împușcat pe Ceaușescu, îi distrugem pe Iliescu şi Băsescu”. Laude pentru Erdogan și Viktor Orban!
Bîrcă a fost primul central care a arbitrat un meci amical internațional al formației din Târgu Jiu.

Anunțul cutremurător a fost făcut chiar de familia regretatului arbitru.

Reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Gorj au transmis un mesaj pe rețelele de socializare. „Dumnezeu să-l odihnească pe nea Gică Bîrcă. Unul dintre cei mai mari arbitri ai Gorjului ne-a părăsit la vârsta de 87 de ani. Nenea Gică a fost un exemplu pentru toți. Rămas bun!”, au scris aceștia.