Declaraţie-şoc a lui Duckadam: „Suntem o ţară care execută ordine! L-am împușcat pe Ceaușescu, îi distrugem pe Iliescu şi Băsescu”. Laude pentru Erdogan și Viktor Orban!

Helmut Duckadam susţine că România i-a tratat nedrept pe câțiva dintre foștii conducători ai țării, printre care Ion Antonescu, Nicolae Ceauşescu, Ion Iliescu şi Traian Băsescu, care au răspuns de-a lungul timpului în fața legii pentru faptele lor. 

29 apr. 2022, 11:39
Declaraţie-şoc a lui Duckadam: „Suntem o ţară care execută ordine! L-am împușcat pe Ceaușescu, îi distrugem pe Iliescu şi Băsescu”. Laude pentru Erdogan și Viktor Orban!
Duckadam îl regretă pe Ceauşescu

Declaraţie-şoc a lui Duckadam. Portarul de legendă cu care Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 a oferit câteva declarații stranii într-un interviu acordat cu ocazia împlinirii a 63 de ani.

Declaraţie-şoc a lui Duckadam. „Suntem o ţară care execută ordine! L-am împușcat pe Ceaușescu, îi distrugem pe Iliescu şi Băsescu”. Îi laudă pe Erdogan și Viktor Orban!

„Îmi pare foarte rău de ce i se întâmplă acum lui Băsescu. Asta arată încă o dată ce oameni avem. Am ajuns niște canibali! Noi l-am împușcat pe Antonescu care a luptat cu Germania să recupereze Basarabia! Noi l-am împușcat în Sfânta zi de Crăciun pe Ceaușescu! Noi îl distrugem pe Iliescu, îl distrugem pe Băsescu. Nu știu, parcă am înnebunit de tot, atâta ură nu credeam că poate exista. Ne mâncăm între noi, ne sfâșiem! Unde vrem să ajungem? Încerc să mă detașez cât pot de ce e în jur, de politică, de tot… Vreau să am grijă doar de familia mea”, a spus Helmut Duckadam pentru Fanatik.

Primele imagini cu mănuşile lui Helmuth Duckadam, purtate în finala de la Sevilla. Cat costă acum echipamentul vândut de fostul portar cu 3.000 de dolari

Ion Antonescu, fost șef al Marelui Stat Major, a fost condamnat pentru crime de război, fiind executat prin împușcare în 1946. Nicolae Ceaușescu a fost condamnat la moarte pentru genocid și executat pe 25 decembrie 1989. Ion Iliescu, 92 de ani, este inculpat pentru crime comise împotriva umanității în dosarul Revoluției. Traian Băsescu, 70 de ani, a fost declarat colaborator al Securității, decizia ÎCCJ fiind definitivă!

Ce pensie are Tudorel Stoica, fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua. „Eram mort, dacă nu mă ajuta Ceaușescu!”

Helmut Duckadam a mai spus că privește cu invidie spre Ungaria lui Viktor Orban și vorbește laudativ și despre Recep Tayyip Erdogan, controversatul președinte al Turciei. „Societatea este deja degradată și se pare că mergem din rău în mai rău. Suntem o țară care execută niște ordine. Ca să dau doar un exemplu, pentru că eu consider că sunt chiar informat pe tema asta. În momentul în care s-a spus că trebuie să închidem minele, să închidem centrala de la Mintia, noi am fost primii care am executat. Germania, Polonia nu au făcut așa ceva! De la Ceaușescu încoace nu am mai avut un om puternic în fruntea țării, cu excepția lui Băsescu! Și iar voi fi acuzat când spun că mă uit cu invidie spre Vest, la Ungaria, la ce face Viktor Orban. De fapt, ca să nu fiu înjurat prea mult, spun de Erdogan, care a declarat că nu poate pune embargo Rusiei, pentru că nu vrea ca turcii lui să moară de frig în casă la iarnă. Erdogan a spus că se gândește la poporul lui. Așa e normal! Asta ar trebui să facă și guvernanții noștri!”, a mai spus Helmut Duckadam.