Este în stare de şoc după tragedia din clubul Colectiv: „Alex este intubat în aceste momente”

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitală. Bilanțul provizoriu este unul terifiant: 29 persoane decedate și alte 146 au suferit arsuri grave. Răniții au fost transportați la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanțe și echipaje SMURD și toate autospecialele ISU București-Ilfov au acordat ajutor la fața locului.

RomaniaTV.net
01 nov. 2015, 16:03
Este în stare de şoc după tragedia din clubul Colectiv: „Alex este intubat în aceste momente”

Trupa Goodbye to Gravity a susținut ultimul concert vineri noaptea în clubul Colectiv din Capitală, acolo unde un incendiu devastator a dus la moartea a 30 de persoane și rănirea altor 146, printre aceștia și membri ai formației.

O tânără, prietenă cu membrii trupei, a făcut declarații teribile la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

„Mi s-au rupt genunchii. Eu cu trupa Goodbye to Gravity ne-am văzut ultima oară când am rămas eu gravidă. Mi-am pierdut apropiaţii, mai ales pe Adrian Rugină. Aşa făcea mereu. Când aveam probleme şi plângeam cum plâng acum îmi spunea: „Taci, nu eşti singură”. Mereu era cu zâmbetul pe buze. Cum să trec peste decesul celor doi chitarişti când ştiu că Alex este intubat în aceste momente. Când am plecat de la IML, alt deces”, a declarat femeia. 

Chitaristul trupei Goodbye to Gravity, Vlad Ţelea, a murit la spital. Abia devenise tată pentru a doua oară