Este mare sărbătoare în familia Simonei Gherghe! Vedeta a împlinit vârsta de 45 de ani. Copiii i-au pregătit o surpriză de proporții

Simona Gherghe a împlinit luni, 31 octombrie, frumoasa vârstă de 45 de ani, iar familia și prietenii i-au pregătit mai multe surprize. În această dimineață, vedeta a avut parte de o surpiză de proporții din partea copiilor săi.

31 oct. 2022, 13:25
Este mare sărbătoare în familia Simonei Gherghe! Vedeta a împlinit vârsta de 45 de ani. Copiii i-au pregătit o surpriză de proporții

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate și mai iubite prezentatoare TV din România. Vedeta a împlinit luni, vârsta de 45 de ani și a avut parte de o surpiză de proporții din partea celor doi copii ai săi, Ana și Vlad.

Citește și Simona Gherghe a arătat testul de sarcină. Vedeta este în culmea fericirii: „Cea mai aşteptată veste”

Gestul micuților a impresionat-o atât de tare pe prezentatoarea TV încât nu rezistat să nu împărtășească acest lucru și cu fanii săi de pe rețelele de socializare.

Copiii au surprins-o pe Simona Gherghe dis-de-dimineață cu două felicitări făcute chiar cu mânuțele lor, iar mesajele celor doi i-au umplut sufletul de bucurie vedetei care a pus imediat fotografiile cu minunatele daruri, pe Instagram.

Simona Gherghe nu mai poate avea copii

Simona Gherghe are o comunitate foarte mare de fani pe rețelele de socializare cu care împărtășește toate bucuriile și necazuriile pe care le întâmpină.

În urmă cu ceva timp, Simona Gherghe le-a mărturisit fanilor săi că nu mai are voie să rămână însărcinată deoarece a avut două sarcini dificile. Prezentatorea TV este recunoscătoare pentru cei doi copii minunați din viața ei și susține că a fost destul de dificil să rămână însărcinată.

”Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

De când a devenit mamă, stilul de viață al Simonei Gherghe s-a schimbat radical, iar prezentatoarea TV a mărturisit că niciodată înainte să aibă copii nu se trezea de dimineață.

„Mă gândeam la vechea Simona, pe vremea când nu aveam copii, și vă mărturisesc că pentru mine nu exista ora 8. Asta mă duce cu gândul la cât de diferiți suntem în anumite perioade ale vieților noastre.”, a mărturisit Simona Gherghe.

Citește și Simona Gherghe, anunț neașteptat după 10 ani de relație. De la ce au pornit certurile cu soțul