Simona Gherghe a arătat testul de sarcină. Vedeta este în culmea fericirii: „Cea mai aşteptată veste”

Simona Gherghe a arătat testul de sarcină. Prezentatoarea este extrem de mulţumită de parcursul vieţii sale, atât profesionale, cât şi personale. Chiar dacă s-a confruntat cu ceva probleme şi nu se mai aştepta să rămână însărcinată, Ana a venit printr-o minune.

17 oct. 2022, 18:23
Simona Gherghe a arătat testul de sarcină. Vedeta este în culmea fericirii: „Cea mai aşteptată veste”
Simona Gherghe a arătat testul de sarcină

Simona Gherghe a arătat testul de sarcină. Jurnalista se bucură de o familie frumoasă, alături de soţul ei, Răzvan Săndulescu şi cei doi copii, Ana şi Vlad, dar şi de un public numeros, care o apreciază şi o urmăreşte cu interes pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Reţeta de papanaşi pufoşi cu care Simona Gherghe este gazda perfectă. Toţi invitaţii îi laudă desertul în varianta moldovenească

Simona Gherghe a arătat testul de sarcină

Recent, Simona Gherghe a făcut o postare emoţionantă, în care împărtăşeşte cu fanii faptul că ziua de 17 octombrie este una foarte importantă pentru ea şi soţul ei. În urmă cu şase ani, a aflat că este însărcinată pentru prima dată, deşi îşi pierduse speranţa şi cumva se resemnase cu gândul că nu va deveni mamă, din cauza problemelor de sănătate.

Intre prima si a doua fotografie, sunt fix sase ani! Sase ani de la cea mai asteptata veste. O veste care a venit dupa o lunga si dureroasa asteptare, dupa multe temeri si ganduri ca, poate, mie n-o sa mi se intample. Dar cand a fost, am stiut, am simtit inainte sa am confirmarea din trei surse.

M-am emotionat cand a vazut poza cu testele, caci am retrait toate starile din ziua aceea de toamna a lui 2016. Dar si tot ce a urmat, pana la fotografia de ieri, cu Nuchi in bratele mele. Desi e inalta, inca imi place s-o tin asa si o pun sa-mi promita ca o sa ma lase s-o pup si s-o imbratisez toata viata!„, este mesajul postat de Simona Gherghe, pe pagina sa de Facebook.

Simona Gherghe nu mai poate avea copii

Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că nu mai are voie să rămână însărcinată deoarece a avut două sarcini dificile. Prezentatorea TV de la Antena 1 este recunoscătoare pentru cei doi copii minunați din viața ei și susține că a fost destul de dificil să rămână însărcinată.

Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare.