Este oficial! Divorțul anului în România a fost confirmat. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio pentru totdeauna

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial după ce Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de antrenorul de fotbal și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. În primă instanță, magistrații i-au dat câștig de cauză lui Laurențiu Reghecampf.

19 nov. 2022, 20:41
Este oficial! Divorțul anului în România a fost confirmat. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio pentru totdeauna

Este oficial! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după ce Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de antrenorul de fotbal și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună.

Citește și Anamaria Prodan, dezlănţuită: “Nu dă Dumnezeu să ajung eu la conducerea acestei țări să îi arăt fiecăruia une îi este locul?“

În primă instanță, magistrații i-au dat câștig de cauză lui Laurențiu Reghecampf și asta pentru că în primul rând, au dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună și nu din culpă exclusivă, așa cum solicitase Anamaria Prodan.

În al doilea rând, judecătorii au admis un program de vizită a lui Bebeto, dar şi două weekenduri pe lună când Laurenţiu Reghecampf poate să îşi vadă fiul, lucru cu care Anamaria Prodan nu este de acord.

Mai mult, instanța a decis ca Laurențiu Reghecampf Jr. să stea câte o săptămână de Paște, Crăciun și Anul Nou alături de tatăl său pe care acum poate să îl sune la telefon zilnic.

Laurențiu Reghecampf trebuie să plătească o pensie alimentară de 1.600 de euro

Magistrații de la Judecătoria Buftea au decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească în fiecare lună, o pensie alimentară în valoare de 1.600 de euro și nu 7.000 de euro așa cum a cerut Anamaria Prodan.

Cu toate acestea, instanța de judecată i-a oferit Anamariei Prodan ceva ce și-a dorit foarte mult și anume poate să păstreze în continuare numele de Reghecampf.

Decizia de sâmbătă este în primă instanță și poate fi contestată.

Citește și Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre scandalul cu Reghecampf. „Niciodată nu m-am gândit că poate să ne fure toată munca de o viață” VIDEO