Este OFICIAL. Eric de Oliveria a părăsit Viitorul lui Hagi. Ce salariu va încasa brazilianul

Brazilianul Eric de Oliveria (32 ani) a primit o ofertă concretă din zona arabă, iar Viitorul i-a oferit acceptul pentru a-şi negocia un eventual transfer.

14 ian. 2018, 10:41
Este OFICIAL. Eric de Oliveria a părăsit Viitorul lui Hagi. Ce salariu va încasa brazilianul

Eric de Oliveira a semnat în cele din urmă cu Al-Markhiya Sports Club, acolo unde va încasa 250.000 de euro pentru următoarele şase luni, scrie telekomsport.ro.

Citeşte şi Ianis Hagi, blocat de Fiorentina. Motivul pentru care nu poate reveni la Viitorul

„FC Viitorul anunţă că jucătorul Eric de Oliveira a primit o ofertă şi are acceptul clubului de a-şi negocia un eventual transfer. În situaţia în care acest posibil transfer se va perfecta, vom reveni cu detalii”, se arată în comunicatul Viitorului.

„Am primit ofertă. Clubul mi-a oferit sprijinul să încep o nouă aventură. Încă nu s-a rezolvat însă. Dacă nu se concretizează, mă întorc la Viitorul. E vorba de un transfer definitiv, pentru o perioadă de şase luni. Hagi mi-a lăsat de înţelesc că mă aşteaptă oricând înapoi la Viitorul” – a spus Eric pentru Telekom Sport.

În acest sezon, Eric a evoluat în 22 de meciuri oficiale pentru Viitorul, marcând şapte goluri şi oferind şase assist-uri.