Este OFICIAL: Moscova NU renunţă la ALIPIREA Crimeii

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a declarat că Rusia nu se va lăsa intimidată de sancţiunile occidentale şi nu va renunţa la proiectul său de alipire a Crimeii şi a portului Sevastopol.

28 ian. 2015, 12:43
Este OFICIAL: Moscova NU renunţă la ALIPIREA Crimeii

„Prețul pe care suntem gata să-l plătim este ridicat, pentru că, fără îndoială, nu poate exista nicio decizie în vederea revizuirii deciziilor adoptate cu privire la Sevastopol, cu privire la Crimeea. Nu ne rămâne decât să ne mirăm de încăpățânarea și uneori chiar de obtuzitatea interlocutorilor noștri din Occident, care consideră că Rusia ar putea ceda la sancțiunile lor”, a declarat vicepremierul rus, Dmitri Rogozin.

El a ţăinut să reamintească faptul că, imediat după ce Rusia și-a făcut public dreptul la libertatea de acțiune, la posibilitatea de a lua decizii suverane, inclusiv pentru apărarea cetățenilor și conaționalilor săi, „a fost imediat dată comanda de a asmuți asupra noastră (a Rusiei, n.r.) toți câinii-sancțiuni”.

Citeşte şi Lovitură DURĂ pentru Rusia, după noile violenţe din Ucraina. E DEZASTRU

„În primul rând, obiectivul celor care au organizat acest lucru — Occidentul, Washingtonul, puterile occidentale — este de a îngenunchea țara noastră, de a-i distruge economia, de a stârni nemulțumire față de deciziile președintelui, guvernului, care au fost legate în principal de exprimarea doleanței naționale de reunificare a Rusiei cu Crimeea și Sevastopol”, a încheiat Rogozin.